FØLG OSS:

Årets første istrening unnagjort!

Comet inviet starten på sesongen med årets første istrening. Speaker presenterte alle de 19 spillerene Comet har på kontrakt + 3 junior spillere som kjemper om en plass. Jakob Klang fikk også prøvd seg på isen noe supporterne var lykkelige for, grunnet han ikke har spilt siden skaden han fikk desember 2017.

Siste spiller som ble ropt opp var ny signeringen Joacim Sundelius. (Egen artikkel som signeringen: https://elite.comethockey.no/?q=node/818

Neste på programet var litt oppvarming før spillergruppa ble delt opp i to lag. De 10 første minuttene kunne man se at det var mange som ikke hadde hvert på is siden mars-april, men det tok ikke lang tid før folk ble varme i trøya og økte farta på spillet. I denne internkampen klarte ingen å overliste de 3 keeperne.

Så da måtte det jo avgjøres på straffer som også var en del av programmet, også her tok det mange forsøk før vår egen haldenser Aleksander Høvik satte den første straffen i mål! Straffekonken endte med seier til grønt lag 3-1.

Det hele ble  avsluttet med at breddeavdelingen ble presentert lag etter lag. Når dette var over var det frigåing med A-lags spillere. Det var til stor fornøyelse for alle sammen, alle smilte og hadde en god stund ute på isen.

Foto: Atle Wester Larsen, Halden Arbeiderblad

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *