FØLG OSS:

Bjørsland er tilbake

I dag har Martin Bjørsland signert en ettårsavtale med Comet. Bjørsland er ingen ukjent spiller for haldenserne med over 60 kamper for de grønne. I sommer gikk den storvokste backen til Narvik, men forrige uke ble det klart at han hadde fått et jobbtilbud i Østfold som han ikke kunne si nei til og flyttet hjem. 26 åringen kom til Comet fra Bergen før overgangsvinduet stengte under 16/17 sesongen. Martin har Stjernen som sin moderklubb og har notert seg 222 kamper og 16 poeng (3+13) i GET-ligaen, samt 10 kamper på aldersbestemte landslag.

Bjørsland har følgende å si om signeringen:
Nå er det klart, jeg blir Comet-spiller igjen. Det er veldig morsomt å være tilbake med gjengen, har fått litt pepper av gutta men det må jeg regne med. Laget ser veldig spennende ut, og det virker som vi får et lag som kriger mer i år og kommer til å gi alt for hverandre. Dette skal bli morsomt, jeg gleder meg veldig.

Foto: Sofie Kitterød

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *