FØLG OSS:

Cizas er tilbake

Comet har i dag signert en ny avtale med den 23 år gamle litauiske landslagsspilleren Ugnius Cizas. Ugnius signerte for Neman Grondo i Hviterussland tidligere i sommer, men ble forrige uke frigitt av klubben.
Cizas kom til Comet før 17/18 sesong og ble raskt en publikumsyndling for haldenserne. Forrige sesong gjorde litaueren hele 48 poeng (14+34) på 32 kamper for de grønne. Totalt har Cizas 88 poeng på 61 kamper for Comet. Gjennom sin hockeykarriere har Ugnius bøttet inn poeng i Finland, Litauen, Latvia, Hviterussland og England. Totalt har Ugnius 63 offisielle kamper med det litauiske flagget på brystet, noe som har resultert i totalt 37 poeng.

Også en stor takk til Tilbud AS som stiller med jobb til Ugnius.

Glenn Johansen i sport har følgende å si om signeringen:
Cizas er en dyktig forward over hele isen, en spiller som både kan benyttes som center og ving. Cizas er bra på å frakte puck, noe som skaper ro i spesielt i overtall. Vi i sport mener at Cizas har vært en av våre aller beste forwards de to siste sesongene, når vi vurderer både offensive og defensive egenskaper. I år får han også spille med lykketallet nummer 13, så får vi se hvor mye lykke tallet bringer.

Cizas har følgende å si:
Jeg er glad for å være tilbake i Comet for mitt tredje år. Halden og Comet har blitt som mitt andre hjem og jeg er glad det ordnet seg med jobb og alt. Jeg synes laget ser veldig spennende ut i år og jeg tror vi kan pushe hverandre bra i hverdagen slik at vi blir best mulig. Nå skal vi bare kjøre på slik at vi klarer å nå kvalifiseringen.

Foto: Sofie Kitterød

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *