FØLG OSS:

Comet forsterker med Sundelius

Comet har signert en avtale med den norske forwarden Joacim Sundelius for 19/20 og 20/21 sesongen. Den 28 år gamle spilleren har Manglerud Star som moderklubb før han gikk til Lørenskog under 11/12 sesongen. Etter 6 sesonger for Lørenskog og blant annet spill i CHL gikk turen videre til Stjernen og Fredrikstad hvor Sundelius har spilt de siste to sesongene. Forrige sesong leverte Sundelius 23 poeng på 45 kamper for Stjernen. Totalt har Sundelius 401 seriekamper i GET-ligaen og levert 161 poeng fordelt på 74 mål og 87 assist. Intensjonsavtalen går ut på at Sundelius ønsker jobb som elektriker lærling, hvis dette ikke er på plass innen 31. august har Sundelius mulighet til å bryte kontrakten.

Glenn Johansen har følgende å si:
En rutinert center/ving som har over 400 kamper i GET-ligaen. Har både deltatt i CHL og har også u-landslagskamper for Norge. Kommer til å være en leder i laget. Vi forventer også at han er en spiller som leverer greit med poeng, dyktig også i egen sone. En komplett spiller. Nå er det bare viktig at vi ordner en lærlingplass til Joacim.

Sundelius har følgende å si:
Jeg er en skøytesterk og hardtarbeidende toveis spiller. Målet for sesongen må være opprykk for Comet, utvikle meg som spiller og sørge for at Comet og jeg tar steg i riktig retning.

Med litt sene treningstider vil en jobb som elektrikerlærling passe perfekt ved siden av hockeyen. Det er noe jeg har hatt lyst til lenge, og nå håper jeg alt ordner seg. Da kan jeg få meg en jobb/utdanning samtidig som jeg kan drive med sporten man elsker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *