FØLG OSS:

Keeper trioen er komplett

Marcus Dahl har signert en ny kontrakt med Comet og fortsetter i den grønne drakten. Dahl kom til Comet før den forrige sesongen og sto totalt 3 kamper for Comet. Dahl startet sin karriere i Stjernen, men valgte under 13/14 sesongen å gå til Sparta. Etter to sesonger i Sparta gikk turen videre tilbake til Stjernen før det ble to sesonger i Moss.

Sport har følgende å si om signeringen:
At Dahl nå signerer fører til at årets målvakts trio er komplett. Med denne signeringen får vi bredde på keepersiden, og vi er sikre på at Marcus, Kristian og William kommer til å pushe hverandre bra i treningshverdagen.

Marcus Dahl har følgende å si:
Jeg e glad for å fortsette i Comet og gleder meg stort til sesongstart. Tror det blir en morsom og spennende sesong i den stadig tøffere 1. divisjonen. Vi har fått inn noen nye spennende spillere i år, samtidig som vi har beholdt spillere som er viktige både innad og utad i laget. Jeg har troen på at vi blir et topplag i år også, og går selvsagt for kval.

Foto: Sofie Kitterød

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *