FØLG OSS:

Seier i første treningskamp!

1. Periode

Comet startet kamp sesongen med treningskamp mot Get-liga klare Grüner. Comet starter kampen ganske offensivt, men skapte aldri de helt store sjansene. Selvom Grüner fikk mye utvisninger i 1.periode ble det ikke uttelling selvom det var masse sjanser. Nykommeren Anders Pedersen var første mannen som scoret Comets første mål denne sesongen assistert av Westin.

1-periode endte 1-0 til Comet. Skuddstatistikken endte 11-5 til Comet.

2. Periode

Comet startet andre periode med spill fem mot tre, og til slutt klarte ikke Anders Wik å stå i mot lenger. En ny spiller, Sander Rekstad, satte inn 2-0. Fire minutter senere svarte Grüner når de kom 2 mot 1 på kontring og satt inn 2-1. Comet svarte nesten med engang, den giftige rekka med Kopperud, Gintautas og Usov. Usov klinte pucken lekkert opp i krysset! Kampen ble mer jevnere utover perioden og Grüner reduserte ved Öhrwall. Like etterpå var Syversen fram på og serverte Krister Evensen til 3-3. Comet økte ledelsen igjen etter Grüner fikk sin 11 utvisning for kvelden! 4-3 etter 2-periode og Comet vant skuddstatistikken 14-6.

3. Periode

I 3-periode økte Haldenseren Kopperud etter drøyt 7 minutter ut i perioden. Grüner svarte ett par minutter senere med Rolf Thomas Aastad, som fikk stå helt åpen foran Comets mål. Comet vinner kampen 5-4 og en helt godkjent treningskamp.