FØLG OSS:

Sponsoroppdatering!

Sesongen nærmer seg og 3 nye sponsorer er på plass, samtidig som 2 andre har fornyet sin sponsoravtale med Comet.

Tune Byggerservice AS er en ny sponsor i Comet og har signert som grønn iskriger den kommende sesongen. Velkommen.

«Vi holder til i Sarpsborg, men utfører arbeid på kryss av komunegrensene.
Vårt mål er å gi alle våre kunder optimal service, levere kvalitetsvarer og sist men ikke minst, levere et solid håndverk.

Som totalleverandør, leverer og prosjekterer vi arbeid innen:

-Restaurering
-Tilbygg
-Omlegging av tak
-Nybygg
-Montering av kjøkken
-Bad og våtrom»

Nordsjø ide og design AS er også en ny sponsor i Comet og har signert en sponsoravtale som grønn iskriger for den kommende sesongen. Velkommen.

«For oss hos Nordsjö Idé & Design er det viktig å ikke bare levere produkter av god design og høy kvalitet for at du som kunde skal føle deg helt fornøyd med besøket i våre butikker. Minst like viktig er det at du får den hjelpen og servicen, og de alle de riktige produktene du trenger, for at prosjektet ditt skal bli akkurat så fint som du hadde tenkt deg.»

Rør Øst AS er ny sponsor i Comet og har signert en sponsoravtale som grønn iskriger den kommende sesongen. Velkommen.

«Rør Øst AS tilbyr rørleggertjenester til private og bedrifter i Sarpsborg og omegn. Vår bedrift har sentral godkjenning, denne tittelen gir deg som kunde trygghet for at du har valgt en rørlegger med solid utdanning og praksis i faget. Vi har per dags dato mange utførte oppdrag og fornøyde kunder. Mange års erfaring med utfordrende og krevende arbeid har gitt oss kunnskapen til å utføre en jobb sikkert, og med god kvalitet. Vi utfører alt av tradisjonelle rørleggeroppdrag samt større oppdrag som total rehabilitering av bad og mindre gravearbeid med minigraver. Vi tar oppdrag i Sarpsborg og omegn.»

Slidre Ørretsenter har signert en ny sponsoravtale med Comet og fortsetter som grønn iskriger også den kommende sesongen.

«Slidre Ørretsenter produserer i hovedsak rakfisk, men er også en stor leverandør på fersk fisk. Fisken fra Slidre Ørretsenter har gjennom mange år vært kjent for sin gode kvalitet, og har derfor i dag mange faste kunder, mange av disse har vært kunder helt fra starten av. Slidre Ørretsenter har bemerket seg med flere titler under NM og ble kåret som gullvinner under Rakfisk-NM i 2017, 2016, 2015 og 2010»

Rema 1000 Risum fortsetter som sponsor i Comet og har signert en ny samarbeidsavtale for den kommende sesongen.

Rema 1000 Risum åpnet sine dører desember 2014 og har siden den gang drevet godt. REMA 1000 AS omfatter virksomheten til REMA 1000 i Norge og Danmark. Virksomheten eies 100% av Reitangruppen. REMA 1000 er Norges ledende dagligvarekjede og en av landets sterkeste merkevarer.

Ønsker din bedrift å bli med på Comet-laget? Ta kontant med Tore Jobs på 

TLF: 907 44 966
MAIL: torejobs@gmail.com / marked@cometelite.no

Foto: Kristian Bjørneby, Halden Arbeiderblad

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *