01:08 Utvisning Lørenskog S. Utaklev 5.min Stor for Slåssing

01:08 Utvisning Comet A. Pedersen 5. min for Slåssing

05:01 Mål 1-1 Lørenskog J. Grøndahl (K.Skjervold)

08:02 Utvisning Lørenskog E. Hult 2 minutter for Roughing

08:02 Utvisning Comet H. Holme 2 minutter for Roughing

11:16 Utvisning Lørenskog P. Mejlænder 2 minutter for Slashing

12:10 Mål Comet 2-1 S. Rekstad (C. Usov)

14:54 Mål Lørenskog 2-2 E. Jensen ( N. Langseth)

17:01 Utvisning Lørenskog 2 minutter for Tripping

Perioden starter med at Comet tar kontrollen med engang og etter 31 sekunder sender Nipe Comet i føringen. Etter 1 minutt og 8 sekunder blir både Anders Pedersen og Utaklev sendt i dusjen etter en slåsskamp som Pedersen vinner. Resten av perioden er preget av tøft spill og personlige feil fra begge lag. Lørenskog setter inn 2-2 på en overgang 2 mot 1.

39:39 Utvisning Comet H. Kopperud 2 minutter for Hekting

2 minutter ut i 2. periode blir Comets Gintautas sendt i dusjen for takling mot hodet. Comet er da altså 2 mann mindre enn det de var til start. Lørenskog får da 5 minutter i powerplay, men kommer ikke til de helt store sjansene. Det de kommer til stopper Høvik og flere av spillerne til Comet hiver seg foran pucken for å stoppe den. Spesielt Nipe får kjent på det. Lørenskog skårer 2-3 etter litt kål foran målet til Høvik og pucken sklir inn i mål.

Skuddstatistikk 2. periode:

Comet 5 – Lørenskog 9

3.Periode

44:50 Mål Lørenskog P. Vaakanainen

53:21 Mål Lørenskog K. Berg (F. Pedersen)

Lørenskog styrer hele perioden. Comet kommer ikke til all verdens med sjanser. På tiden 53:21 så setter Lørenskog ett skudd fra midtbanen i krysset(?) Høvik når den akkurat ikke. På tampen av perioden har Comet noen farlige sjanser, men får ikke uttelling. Lørenskog vinner kampen 2-5.