10:34 Utvisning Comet S. Westin 2 minutter for slashing
11:48 MÅL 1-0 Hasle/Løren T. Juell ( P.Olivestam)
15:56 Utvisning Comet O. Johannesen 2 minutter for Høy kølle
18:32 Utvisning Hasle/Løren A. Nybo 2 minutter for Slashing

1.periode starter litt fram og tilbake. Ingen av lagene klarer og få helt tak i pucken, men begge lag fyrer av skudd på mål. Comets nummer 33 kommer alene med H/L sin keeper, men klarer ikke å sette pucken i mål. På tiden 11:48 skårer Hasle/Løren 1-0 i overtall. Ingen av laga klarer å få fullstendig kontroll på pucken resten av perioden.

Skuddstatistikk 1.periode:

Comet 11 – Hasle/Løren 8

Perioden ender 1-0 til Hasle/Løren

2.Periode

20:41 MÅL 1-1 Comet S. Rekstad (C. Usov)
22:44 MÅL 1-2 Comet O. Johannesen (U. Cizas)
24:16 MÅL 2-2 Hasle/Løren F. Løvdahl ( T.Mørk)
26:06 MÅL 3-2 Hasle/Løren T. Juell
28:22 Utvisning Hasle/Løren P. Olivestam 2 minutter for slashing
33:40 Utvisning Comet H. Vaglen 2 minutter for Holding

1. periode starter likt som første. Svinger fram og tilbake, men Comet setter 2 kjappe pucker i mål. Hasle/Løren gjør det samme. Etter dette så klarer ingen av laga og få helt kontroll over pucken og perioden blir litt rotete fra begge lag.

48:48 MÅL 3-3 Comet C. Usov (H.Vaglen)

Comet er det laget som starter perioden best. De styrer hele perioden, men får ikke uttelling. På tiden 48:48 står Usov helt alene litt skrått for målet og setter inn reduseringen i PP. Ingen av laga klarer å sette pucken i mål etter dette, så kampen går til sudden.

Skuddstatistikk 3.periode

Comet 13 – Hasle/Løren 6

Perioden ender 1-0 til Comet

Sudden

I sudden så får Comet ett skudd på mål som ikke går inn. Det er hjemmelaget som styrer i sudden. På tiden 02:58 setter Hasle/Løren`s T. Juell inn 4-3 målet og avgjør kampen.