FØLG OSS:

Før kampen: Comet Halden – Hasle-Løren

Endelig er det klart for seriekamp i Halden ishall, når Hasle-Løren kommer på besøk. Et lag Comet tapte 4-3 mot på lørdag etter overtid. Hasle-Løren har en bra norsk stamme i laget, med Juell i spissen som scoret 3 mål mot Comet på lørdag. Comet og Hasle-Løren møttes til treningskamper to ganger tidligere denne sesongen, noe som endte med to seiere til Comet. Jesper Nipe er tilbake fra sin karantene, mens Jonathan Svensson fortsatt er ute med sykdom.

Göran Hermansson før kampen:
Da har endelig serien startet, og poeng deles ut etter kampene. Det var en jevn og tøff kamp på lørdag mot Hasle i premieren. Nye muligheter i kveld. Vi skal spille enklere og «rakare» i dag. Det blir en tøff kamp, der vi skal dra det lengste strået.

Tabellsituasjon:
5. Hasle-Løren 2 poeng
6. Comet Halden 1 poeng

Poengkonger:
Comet: Sander Rekstad (1+1), Christopher Usov (1+1), Herman Kopperud (0+2)
Hasle-Løren: Rasmus Juell (3+1)

5 siste offisielle møtene:
Hasle-Løren – Comet 4-3 (SD)
Hasle-Løren – Comet 1-5
Comet – Hasle-Løren 6-1
Comet – Hasle-Løren 4-5 (SD)
Hasle-Løren – Comet 5-4

UNNGÅ KØ-KJØP DIN BILLETT HOS TICKETMASTER

KAMPSTART: 19:00

 Kampsponsor:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *