FØLG OSS:

Før kampen: Comet Halden – Lørenskog

Det er klart for en ny kamp i Halden Ishall, når Lørenskog kommer på besøk. Et lag som har fått en tøff start på sesongen med to tap mot Ringerike Panthers. Det tidligere GET-liga laget rykket opp fra 2. divisjon før denne sesongen, og har en stamme med mange bra unge spillere. Alt ligger til rette for en spennende kamp, når to sultne lag møtes. Jonathan Svensson er tilbake på trening, men står over dagens kamp.

Göran Hermansson før kampen:
En deilig og viktig seier mot Hasle-Løren forrige onsdag. Vi må jobbe hardt i dag mot Lørenskog som er et lag mange forventer høyt på tabellen. Lørenskog har et spennende lag på papiret, og gjort det bra i treningskampene. Alle er friske, men Svensson står over. Han har startet å trene igjen etter sjukdom.

Tabellsituasjon:
5. Comet Halden 4 poeng
9. Lørenskog 0 poeng

Poengkonger:
Comet: Christopher Usov (2+4),
Lørenskog: Elias Hult (1+2), Simen Nielsen (1+2)

5 siste offisielle møtene: (Fra 2008 og 2009)
Lørenskog-Comet 6-5 (Straffeslag)
Comet-Lørenskog 2-3 (SD)
Lørenskog-Comet 5-2
Comet-Lørenskog 5-4
Comet-Lørenskog 0-3

UNNGÅ KØ-KJØP DIN BILLETT HOS TICKETMASTER

KAMPSTART: 19:00

 Kampsponsor:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *