05:04 Utvisning Lørenskog E. Jensen 2 minutter for høy kølle

06:30 Utvisning Comet A. Pedersen 2 minutter for Tripping

10:56 Mål 0-1 Comet C. Usov (H. Kopperud)

14:20 Mål 1-1 Lørenskog K. Skjervold (A Gulbrandsen)

17:42 Utvisning Lørenskog S. Nilsen 2 minutter for Kryss takling

17:53 Utvisning Lørenskog N. Langseth 2 minutter for Tripping

Perioden svinger begge veier. Begge lag mange sjanser, men får ikke putta noen i starten. Comets Cizas har ett skudd som ser ut som treffer tverrliggeren. På tiden 10:56 setter Usov ett skudd i mål bak Lørenskogs keeper. 3 og ett halvt minutt senere så dukker Skjervold opp av ingenting etter ett bytte og kommer alene mot Lundsten og setter pucken i mål. På slutten av perioden så spiller Comet 5 mot 3, men klarer aldri å sette pucken i mål. Perioden ender 1-1

Skuddstatistikk 1.periode:

Comet 10 – Lørenskog 8

2.Periode

22:18 Mål 2-1 Lørenskog E. Lavik (K. Berg)

23:36 Utvisning Comet D. Nygård 10 minutter for usportslig oppførsel

25:12 Utvisning Comet J. Svensson 2 minutter for Hekting

28:58 Utvisning Lørenskog F. Zuccarello 2 minutter for slashing

31:30 Utvisning Comet M. Bjørsland 2 minutter for Tripping

36:06 Utvisning Lørenskog P. Vaakanianen 2 minutter for Hekting

Spillet er som det var i 1.periode, svinger begge veier. På tiden 22:18 så kommer det ett skudd som Lundsten ikke ser siden det er folk foran han og skuddet går i mål etter en styring, 2-1 til Lørenskog. Herfra så har Comet mye puck, men Nylen er på i dag sånn som han var sist gang disse to laga møttes og tar det som kommer. På tiden 25:12 havner Comet i undertall og der er Lørenskog effektive. De skyter mye, kommer til mange sjanser, men Lundsten tar det som kommer. Perioden ender 1-0 til Lørenskog

Skuddstatistikk 2.periode:

Comet 5 – Lørenskog 11

3.Periode

40:40 Utvisning Comet C. Usov 2 minutter for Roughing

41:08 Mål 3-1 Lørenskog F.Zuccarello (E.Jensen)

45:06 Mål 3-2 Comet C. Usov

47:48 Mål 4-2 Lørenskog P. Vaakanianen (E.Hult)

55:15 Mål 4-3 Comet P. Gintautas (D. Nygård)

55:54 Utvisning Comet W. Lundsten 2 minutter for delay of game (Sones av S. Rekstad)

59:37 Mål 5-3 Lørenskog F. Pedersen

3.periode er ikke ulike de 2 første. Svinger begge veier. 3-1 målet til Lørenskog kommer etter at Lundsten går bak mål for å ta pucken som spretter i pleksiglasset, men pucken spretter rart og pucken havner foran en åpen kasse som Zuccarello kan sette i mål. Comet fortsetter å presse og Usov setter inn 3-2 etter at han plukker opp pucken i midtsonen og kommer alene med Nylen. Han setter pucken lekent i mål. 4-2 kommer etter at Rekstad prøver på ett skudd fra blå, men det blir stoppet og Lørenskog kommer 2 mot 1 og setter den i mål. Comet jobber på og får uttelling etter fint spille mellom Gintautas og Nygård, 4-3. Også ryker Comet på en utvisning etter at Lundsten skyter pucken over pleksiglasset i egen sone, dermed tror Lørenskog de får en lett oppgave og bare kruse inn resten av kampen. Comet gir seg ikke og Lørenskog klarer aldri å bygge opp spill i Comet sin sone. 5-3 kommer i åpen kasse når Comet har tatt ut keeper for spill 6 mot 5. ¨