03:56 Utvisning Hasle-Løren S. Rødberg 2 minutter for høy-kølle
04:33 MÅL 1-0 Comet H. Vaglen (S. Rekstad, H. Kopperud) (PP1)
04:49 Utvisning Hasle-Løren A. Nybo 2 minutter for knetakling.
12:11 MÅL 1-1 Hasle-Løren T. Hagen (M. Håkonsen)
13:11 Utvisning Comet J. Nipe 2 minutter for interference

Skudd: 11-3
Utvisningsminutter: 2-4

Comet starter med initiativet innledningsvis og har mye puck. Comet har store muligheter i overtall, med blant annet et stolpeskudd fra Kopperud! I samme overtall sender Vaglen Comet i ledelsen når han blir spilt fri i slottet av Rekstad. Hasle-Løren utligner til 1-1 når Hagen scorer etter en tversoverpasning fra Håkonsen. Comet har mye puck og sjanser resten av periode, men målene uteblir.

2.Periode

21:58 Utvisning Comet W. Lundsten 2 minutter for forsinkelse av spillet
23:16 MÅL 1-2 Hasle-Løren L. Francke-Enersen (F. Løvdahl) (PP1)
24:21 Utvisning Comet S. Westin 2 minutter for tripping
26:15 MÅL 2-2 Comet A. Høvik (A. Pedersen)
32:03 MÅL 3-2 Comet J. Sundelius (A. Pedersen, A. Høvik)

Skudd: 8-11
Utvisningsminutter: 4-0

Perioden starter med mye frem og tilbake. Hasle-Løren går opp i ledelsen når XX sender en tversoverpasning til XX i overtall. Høvik utligner i undertall når Henriksen surrer i eget rundvant og Høvik setter pucken i åpent mål. Sundelius sender Comet i ledelsen når han sender pucken i mål alene med Henriksen.

3.Periode

43:06 Utvisning Hasle-Løren T. Henriksen 2 minutter for tripping
47:18 Utvisning Hasle-Løren T. Henriksen 2 minutter for tripping
48:11 MÅL 4-2 Comet H. Vaglen (C. Usov, P. Karlsen-Wessel)
51:06 MÅL 5-2 Comet D. Nygård (C. Usov, H. Vaglen)
53:25 Utvisning Comet A. Pedersen 2 minutter for charging
53:25 Utvisning Comet A. Pedersen 10 minutter for dårlig oppførsel
54:08 Utvisning Hasle-Løren K. Randhawa 2 minutter for holding the stick
55:40 MÅL 6-2 Comet S. Rekstad (H. Kopperud, C. Usov) (PP1)
57:17 MÅL 6-3 Hasle-Løren E. Forsberg (P. Olivestam)
59:40 MÅL 7-3 Comet C. Usov (H. Kopperud, H. Vaglen)

Skudd: 16-6
Utvisningsminutter: 12-6

Gintautas får muligheten alene med Henriksen 5 minutter ut i perioden, men Henriksen redder. Vaglen øker ledelsen til 4-2 når han skjærer inn foran mål og setter pucken mellom beina på Henriksen. Nygård legger på til 5-2 med et skudd fra blå. 6-2 kommer når Rekstad setter pucken i mål etter et tversoverpass fra Kopperud. Forsberg reduserer til 6-3 når han setter inn en retur etter skudd fra Olivestam. Usov legger på til 7-3, noe som også blir dagens sluttresultat.