FØLG OSS:

Sponsoroppdatering!

Sesongen nærmer seg og 5 nye sponsorer er på plass, samtidig som 2 andre samarbeidspartnere har fornyet sin sponsoravtale med Comet.

Jonas Breda Jakt og Film er en ny sponsor i Comet og har signert som grønn iskriger for den kommende sesongen. Velkommen
«Jonas Breda Jakt & Film er blant Norges største influenser innen jakt. Med sine spenningsfylte jaktfilmer på YouTube har han gjort stor suksess både i inn- og utland. Ved siden av filmproduksjon reiser Jonas landet rundt som foredragsholder, der jakt står som hovedtema. Som ivrig jeger har Jonas de siste månedene hatt en stor suksess med «Revehylsa», som er den nye hete lokkefløyten til alle de ivrige predatorjegerene der ute.»

Halden lastebilsentralen er en ny sponsor i Comet og har signert som grønn iskriger for den komende sesongen. Velkommen
«Vognparken består av søppelcontainerbiler, grusbiler, kranbiler, distribusjonsskapbiler, semitrailere og bil og hengere. Når det gjelder semitrailere har vi både åpne semitrailere, kapellsemitrailer,  fryse- og termotrailere. Vi leier ut egne søppelcontainere, 8 og 10m3.»

Torpedalen trevaresenter og utemiljø er tilbake som sponsor i Comet og har signert som grønn iskriger for den kommende sesongen. Velkommen tilbake.
«Vi er en liten bedrift som tar av oss det meste av oppdrag. Vi har et snekkerverksted med mye forskjellige maskiner, samt en skaplastebil med god lasteplass som kan brukes til frakt/flytting eller lignende. Utemiljødelen består av Traktor, Gravemaskin(7,5t) krokløfthenger m/dumperkasse og kontainer, fult brøyteutstyr og strøkasse.

Byggeriet XL Bygg er en ny sponsor i Comet og har signert som grønn iskriger for den kommende sesongen. Velkommen.
«Byggevareutsalgene er drevet av fagfolk i ditt lokale miljø og har hovedfokus på trelast og tyngre byggevarer, både til proff- og privatkunder. Byggeriets produkter og tjenester skal bidra til en effektiv og konkurransedyktig byggeprosess for deg som boligbygger. Byggeriet tar ansvaret for innkjøp og logistikk. Det gir deg mer tid til å bygge boliger – som igjen gir økt lønnsomhet. Gode betingelser, riktig varesortiment, effektiv logistikk samt faglig kompetanse står i fokus hos Byggeriet.»

Proff Maskin er en ny sponsor i Comet og har signert som grønn iskriger for den kommende sesongen. Velkommen.
«Proff Maskin AS har jobbet med proffkunder siden 2012 og har skapt god kontakt med entreprenøren som en proff aktør på markedet. Vi var først på markedet med halfpipe som en ren massetransport henger. Vi står overfor tøff en konkurranse, men med den kvaliteten og oppbygging med TÜV godkjenning, har det vist seg å være tøft å komme inn på markedet. Men siden har Proff Maskin fått mer oppmerksomhet på grunn av at kostnadsbildet har blitt snudd, at nå tenker entreprenøren «hva koster hengeren når jeg her ferdig med den».»

Monsternett fortsetter sitt samarbeid med Comet og har signert som samarbeidspartner for den kommende sesongen.
«Monsternett er en bedrift i Halden som leverer webløsninger, datakommunikasjon (bl.a. bredbånd) og IT-tjenester. Monsternett leverer også webløsninger, datakommunikasjon (bl.a. bredbånd) og IT-tjenester.»

Osteopat Martin Slåen fortsetter sitt samarbeid med Comet og har signert som samarbeidspartner for den kommende sesongen.
«Martin Slåen er utdannet osteopat ved Norges Helsehøyskole – Høyskolen Kristiania i Oslo. Dette er en fire års utdannelse, og gir tittelen Osteopat D.O. Hos meg kan du forvente seriøsitet og punktlighet. Det å kunne hjelpe mennesker til å få en bedre hverdag er det som driver med i dette yrket. I tillegg er det utrolig spennende å være detektiv i pasientenes kropp for å finne årsaken til deres plager.

Ønsker din bedrift å bli med på Comet-laget? Ta kontant med Tore Jobs på 

TLF: 907 44 966
MAIL: torejobs@gmail.com / marked@cometelite.no

Foto: Sofie Kitterød

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *