FØLG OSS:

Vellykket kick-off for sponsorer!

Det ble onsdag avholdt kick-off for sponsorer på VIP lokalene i Halden ishall. 34 sponsorer var tilstede og med styret, støtteapparatet, laget og sponsorer var det ca. 80 personer på plass.

Det hele startet med at dagens konferansier, Gry Jonassen ønsket velkommen og ga ordet videre til styreleder Jens Myhren. Jens fortalte litt om den administrative jobben i klubben før markedsleder Tore Jobs tok over. Tore snakket om hvordan det jobbes på markedssiden for tiden. Videre spiste de tilstedeværende spekemat fra Kokkekollektivet.

Mot slutten av arrangementet ble det klart for å presentere årets stall. Alle spillerne fikk diverse spørsmål og fellesnevner for svarene var at alle fortalte om en meget bra gruppe spillere som har troen på sesongen. Etter dette ble både materialforvalterne og sport presentert. De fikk spørsmål om hvordan hverdagen var som barnehageonkler og barnehagetante for spillerne.

Tilslutt ble det intervju med Göran Hermansson og hans tanker rundt sesongen. Årets kapteiner ble også presentert, de er følgende:
Kaptein: Dan Nygård
Assisterende kapteiner: Alexander Høvik, Herman Kopperud og Ole Sydvold Johannessen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *