FØLG OSS:

Nexans inn som bronsesponsor

Nexans og Comet har blitt enige om en avtale som gjør Nexans til bronsesponsor denne sesongen. Nexans er en stor bedrift og har en fabrikk i Halden. Fabrikken i Halden er Nexans’ kompetansesenter for sjøkabler til kraftoverføring, kabler til bruk mellom plattformer og umbilicals til offshore-industrien.

Velkommen med på laget

Nexans Norway AS er ledende leverandør av kraft-, tele-, installasjons- og varmekabler i Norge, og er blant verdens ledende innen offshore-kontrollkabler og høyspente sjøkabler.

Nexans Norway AS utvikler, produserer og markedsfører sjø-, land- og offshore-kabler for kraft- og telekommunikasjonsoverføring. Nexans Skagerrak AS er et heleid datterselskap av Nexans Norway AS. Nexans Skagerrak AS transporterer, legger og monterer høyspente sjøkabler og eier kabelleggingsfartøyet C/S Nexans Skagerrak. Nexans Norways fabrikker ligger på Rognan, Halden og Langhus. Selskapets hovedkontor ligger i Oslo. Nexans Norway har om lag 1 600 ansatte.

Ønsker din bedrift å bli med på Comet-laget? Ta kontant med Tore Jobs på

TLF: 907 44 966
MAIL: torejobs@gmail.com / marked@cometelite.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *