FØLG OSS:

NiSec er ny sølvsponsor i Comet

Sarpsborgbedriften NiSec (Network Intergrator & Secutiry AS) har signert sponsoravtale med Comet, som gjør bedriften til sølvsponsor den kommende sesongen. NiSec har i mange år sponset idretten i Østfold, og går nå også inn i Comet.

Velkommen med på laget.

«NiSec AS har vært et ressurssenter innen datasikkerhet for våre kunder på det sentrale Østlandet siden 1999 og holder til i moderne lokaler på Borgenhaugen i Sarpsborg.
Siden begynnelsen har datasikkerhet vært vårt hovedområde og hovedinteresse. Ved årlige sertifiseringer på alle våre ansatte, holder vi vår kompetanse oppdatert for å kunne ligge i front innen teknologien vi benytter.
I årenes løp av har vi også utviklet andre tjenester og mange kunder bruker oss som totalleverandør av hele sin IT-drift. Vi har partneravtaler med alle de største og mest anerkjente leverandørene og er sertifisert på alle relevante produkter.»

Ønsker din bedrift å bli med på Comet-laget? Ta kontant med Tore Jobs på

TLF: 907 44 966
MAIL: torejobs@gmail.com / marked@cometelite.no

Foto: Sofie Kitterød

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *