00:16 Utvisning Tønsberg A. Oja 2 minutter for tripping
02:59 Mål 1-0 Comet H. Vaglen (A. Høvik)
06:10 Mål 2-0 Comet A. Pedersen (P. Gintautas)
10:13 Mål 3-0 Comet H. Kopperud (J. Sundelius)
12:39 Utvisning Comet H. Vaglen 2 minutter for Krysstakling
19:07 Mål 3-1 Tønsberg H. Kvernberg (S. Oberc)

1.periode starter med at Tønsberg får en 2 minutter etter at Sundelius prøver og dra seg forbi en Tønsberg spiller, men han blir tatt. Comet skaper sjanser i PP, men de klarer aldri å sette pucken bak Tønsbergs målvakt. Vaglen setter inn 1-0 etter nesten 3 minutter spilt. Herfra er det Comet som styrer omgangen! De har flere store sjanser og når Gintautas står feilvendt bak mål og sentrer til Pedersen som står alene på dølinja ved mål så setter Pedersen pucken lekent mellom bena på Tønsbergs målvakt. 3-0 setter også Kopperud lekent i mål. Tønsberg reduserer etter en feilpasning av Comet i egen sone.

Skuddstatistikk 1. periode

Comet 9 – Tønsberg 5

2.Periode

21:34 Mål 4-1 Comet H. Vaglen
21:58 Utvisning Tønsberg J. Hast 2 minutter for Slashing
24:11 Utvisning Tønsberg D. Losnedal 2 minutter for Holding
24:11 Straffeslag Comet S. Rekstad ikke mål.
27:10 Utvisning Comet H. Vaglen 2 minutter for sen takling
28:03 Utvisning Tønsberg G. Runbjer 2 minutter for Holding
28:34 Mål 5-1 Comet H. Kopperud (J. Sundelius)
30:19 Utvisning Tønsberg G. Runbjer 2 minutter for Hekting
31:52 Mål 6-1 Comet O. Sydvold (J. Sundelius, P. Gintautas)
34:00 Utvisning Tønsberg N. Barackov 2 minutter for kneetakling

2.periode er lik spillemessig som første. Comet har mye puck og styrer spillet mest. 4-1 kommer etter at Vaglen får stå åpen foran mål og setter pucken enkelt i mål. Tønsberg drar på seg en del utvisninger og når Rekstad kommer mot mål og blir tatt så får Comet straffe. En straffe som Rekstad tar selv, men han klarer ikke få den i mål. Kopperud setter scorer sitt andre mål for dagen og legger på til 5-1 i PP. Sydvold styrer inn 6-1 i overtall etter et skudd av Sundelius fra blå.

Skuddstatistikk 2. Periode

Comet 14 – Tønsberg 3

3.Periode

43:28 Utvisning Comet J. Sundelius 2 minutter for Hekting
45:21 Utvisning Comet M. Bjørsland 5 minutter for Spearing
45:27 Mål 6-2 Tønsberg G. Runbjer (A. Egidius)
49:24 Timeout Tønsberg
52:43 Mål 7-2 Comet A. Pedersen (P.Gintautas)
55:47 Utvisning Comet H. Vaglen 2 minutter for interference
56:49 Mål 7-3 Tønsberg J. Hast (G.Runbjer)
57:12 Utvisning Tønsberg J. Hast 2 minutter for Høy kølle
58:28 Utvisning Comet H. Vaglen 2 minutter for interference
59:28 Utvisning Tønsberg G. Runbjer 2 minutter for slashing

I den siste perioden så har Comet mye puck, men Tønsberg er mer med i kampen og skaper en del sjanser. Tønsberg reduserer til 6-2 når det er 1 sekund igjen av PP demmes. Comet øker til 7-2 etter en retur som Pedersen får kriget inn i nettet. Vaglen ryker på en litt tvilsom interference og Tønsberg skårer 7-3. Ut herfra skjer det ikke så mye utenom ett par utvisninger og Comet vinner kampen 7-3