03:16 Utvisning Comet H. Kopperud 2 minutter for holding the stick
05:19 Utvisning Gjøvik U. Løvdal 2 minutter for tripping
12:35 MÅL 0-1 Comet J. Sundelius (H. Holme, S. Rekstad)
18:14 Utvisning Comet P. Gintautas 2 minutter for tripping

Skudd: 10-10
Utvisningsminutter: 2-4

Gjøvik starter kampen best og får kampens første store mulighet etter et feilpass fra Comet i egen sone. Gjøvik får muligheten i overtall, men Comet står bra i undertall og de store sjansene uteblir. Comet får deretter muligheten i overtall, men skaper lite. Etter 7-8 minutters spill tar Comet mer over, og Kopperud har blant annet to store muligheter hvor han skyter utenfor. Sundelius sender Comet i ledelsen når han setter inn en retur etter en stor mulighet fra Holme. Gjøvik får muligheten i overtall mot slutten av perioden, men flere bra redninger av Lundsten fører til at lagene går til pause på stillingen 0-1.

2.Periode

20:55 Utvisning Comet C. Usov 2 minutter for høy-kølle
23:00 MÅL 1-1 Gjøvik D. Stensrud (PP1)
23:32 Utvisning Gjøvik S. Olsen 22 minutter for slashing
25:41 Utvisning Gjøvik 2 minutter grunnet for mange spillere på isen
26:42 MÅL 1-2 Comet A. Pedersen (O. Sydvold, J. Sundelius) (PP1)
27:03 Utvisning Comet M. Skjørberg 2 minutter for slashing
32:22 Utvisning Gjøvik R. Rakell 2 minutter for holding
32:55 Utvisning Gjøvik L. Rimjans 2 minutter for tripping
33:33 MÅL 1-3 Comet P. Karlsen-Wessel (A. Pedersen) (PP2)
36:48 MÅL 1-4 Comet P. Gintautas (C. Usov, U. Cizas)

Skudd: 13-15
Utvisningsminutter: 8-4

Comet starter perioden i undertall, et undertall hvor Comet gjør det bra i starten og holder mye i pucken. Stensrud reduserer til 1-1 etter kriging foran mål. Pedersen sender Comet på ledelsen på ny når han setter inn et mål i overtall fra vinkel. Wessel øker ledelsen i spill fem mot tre med et slagskudd fra slottet. Gintautas øker ledelsen ytterligere til 1-4 når han og Usov kommer på en overgang alene med keeper.

3.Periode

41:48 MÅL 1-5 Comet J. Nipe (O. Sydvold, H. Vaglen)
45:33 Utvisning Gjøvik E. Slåsletten 2 minutter for roughing
46:24 Utvisning Comet A. Pedersen 2 minutter for slashing
46:24 Utvisning Comet A. Pedersen 2 minutter for roughing
46:24 Utvisning Gjøvik S. Johannessen 2 minutter for roughing
48:32 Utvisning Gjøvik D. Volf 10 minutter for dårlig oppførsel
48:32 Utvisning Comet S. Rekstad 2 minutter for dårlig oppførsel
59:03 Utvisning Comet D. Nygård 2 minutter for høy kølle.

Skudd: 5-8
Utvisningsminutter: 14-8

Nipe øker ledelsen på ny når han setter inn et slagskudd fra vinkel. Deretter ventet det flere utvisninger til begge lag. Halvveis i perioden får Gjøvik muligheten i overtall, uten at det resulterer i scoring.