05:36 MÅL 1-0 Ringerike – Petter Ellefsen (D.Parks)
08:25 Utvisning Ringerike – Dustin Parks 2 minutter for slashing
15:23 Utvisning Ringerike – Petter Ellefsen 2 minutter for slashing
16:25 MÅL 1-1 Comet – Christopher Usov (S. Rekstad) PP1

Skudd: 13-10
Utvisningsminutter: 4-0

Ringerike starter kampen best og det tar drøye 5 minutter før de setter inn 1-0 rett etter en dropp i Comets sone. Comet får et powerplay noen minutter senere, men klarer ikke å utnytte muligheten. I den andre muligheten i overtall går det bedre for Comet. Rekstad sender en passning opp til blå, der fyrer Usov og setter inn 1-1.

2.Periode

20:31 Utvisning Comet – Paulius Gintautas 2 minutter for Too many players on ice

Utvisningsminutter: 2-16

Comet drar på seg en unødvendig utvisning etter 31 sekunder av perioden da de er for mange spillere på is. Ringerike presser bra i powerplayet og har flere store sjanser, men uten uttelling. Etter et knallhardt pass på 20 meter spiller Nipe klar Gintautas på offensiv blå. Gintatuas blir hindret i avsluttningen, og blir tildelt straffeslag. Denne setter Paulius Gintautas selv, 1-2 til Comet. Etter dette går perioden mye frem og tilbake og det er sjanser til begge lag.

3.Periode

47:16 Utvisning Ringerike – Nils Fuglesang 2 minutter for boarding
47:16 Utvisning Ringerike – Nils Fuglesang 10 minutter for boarding
47:16 Utvisning Ringerike – Dennis Ryttar 10 minutter for usportslig opptreden
52:34 MÅL Comet 1-3 – Paulius Gintautas (M. Bjørsland, A. Pedersen)
56:42 Utvisning Comet – Jesper Kolle Nipe 2 minutter for hekting
58:48 MÅL Ringerike 2-3 – Petter Ellefsen (N. Dalen, T. Skaarberg)

Skudd: 10-9
Utvisningsminutter: 22-2

Perioden starter med et høyt tempo. Det flyter litt begge veier, men Ringerike er hakket farligere i sjansene. Det skal ta over 12 minutter før det virkelig skjer noe i perioden. Bjørsland fyrer fra blå, keeper tar første skuddet men Paulius lurer seg inn på bakerste og satt inn returen, 1-3 til Comet. Etter at Comet drar på seg en 2 minutter så tar Ringerike ut keeper. Ringerike presser hardt i 6 mot 4, men det er ikke før etter at Nipe kommer seg ut av utvisningsboksen at Ringerike reduserer til 2-3 ved Petter Ellefsen.