01:02 Mål 2-0 Comet A. Pedersen (P. Gintautas)

01:52 Mål 3-0 Comet A. Høvik (H. Vaglen)

03:28 Utvisning Comet U. Cizas 2 minutter for interference

08:46 Utvisning Furuset V. Nazarovs 2 minutter for Holding

12:08 Utvisning Comet J. Nipe 2 minutter for Interference

15:16 Utvisning Furuset E. Sirum 2 minutter for Høy-Kølle

17:24 Utvisning Furuset 2 minutter for Slashing

17:24 Utvisning Furuset I. Makarovs 2 minutter for Roughing

17:24 Utvisning Comet A. Høvik 2 minutter for Roughing

Comet tar kontroll over pucken helt fra start og kjøre på. Etter 38 sekunder så setter Usov inn 1-0. 24 sekunder etterpå setter Pedersen inn 2-0 etter pent spill mellom han og Gintautas. 50 sekunder senere setter Haldenseren Vaglen inn 3-0 og Furuset bytter keeper. Comet pådrar seg en utvisning der Furuset kommer til noen sjanser, men helt ufarlig for Høvik i mål. Nygård setter inn 4-0 etter at Usov skyter og bommer så snapper Nygård den opp. Furuset klarer å lage straffe og den tar Rekstad selv og han setter den lekent imellom bena på Furusets keeper. På tiden 17:24 blir det en trippel utvisning der Furuset får 2 mann i utvisningsboksen og Comet 1 etter mye gruff foran Furusets mål etter at Furuset får en utvisning etter en slashing. Perioden ender 5-0 til Comet.

Skuddstatistikk 1. periode

Comet 12 – Furuset 8

2.Periode

22:10 Utvisning Furuset K. Wold 2 minutter for Roughing

28:16 Mål 6-0 Comet A. Høvik (H. Vaglen)

31:22 Utvisning Furuset F. Tangen 2 minutter for Roughing

31:22 Utvisning Comet A. Pedersen Roughing

35:46 Utvisning Furuset F. Tangen 2 minutter for Usportslig oppførsel

35:46 Utvisning Comet M. Bjørsland 2 minutter for Usportslig oppførsel

36:10 Mål 7-0 Comet A. Høvik (H. Vaglen)

39:01 Utvisning Comet H. Vaglen 2 minutter for Slashing

2.Periode preget av litt slurv fra begge lag. På tiden 28:16 setter Høvik sitt 2 for dagen etter at han står i slottet og tar ett slagskudd som går rett i kassa. Det blir en utvisning til begge lag etter gruff ved Comet målet. Høvik setter inn sitt 3 lekent over keeper som ligger paddeflat på isen, 7-0.

53:20 Utvisning Comet J. Nipe 2 minutter for Høy-Kølle

54:16 Mål 8-1 Furuset J. Rafoss (V. Nazarovs)

55:06 Mål 9-1 Comet H. Kopperud (D. Nygård)

56:53 Utvisning Furuset I. Makarovs 2 minutter for farefullt spill med høy-kølle

58:51 Mål 10-1 Comet A. Høvik (H. Vaglen)

Etter 11 sekunder får Comet utvisning og må spille 3 mot 5 i 49 sekunder. Furuset kommer til en del bra sjanser, men Høvik tar det som kommer. På tiden 46:47 får Furuset en 2 minutter og det er haldenseren Mjølnerød som pådrar seg den. I det overtallet skyter Cizas og keeper redder, men gir retur som Høvik snapper opp. Litt senere får Furusets Sirum 3 utvisninger som ender med at Furuset er i undertall i 9 minutter. Nipe pådrar seg en utvisning og det er spill 4 mot 4 og her reduserer Furuset til 8-1. Like etterpå setter Kopperud inn 9-1 etter en fin dragning fra Nygård som gjør det enkelt for Kopperud å sette inn 9-1. A. Høvik har vært i fyr og flamme i dag og setter inn sitt 5 for dagen samtidig som Vaglen får sin 5 assist, 10-1