01:30 Utvisning Comet D. Nygård 2 minutter for Hekting

03:22 Utvisning Comet J. Nipe 2 minutter for Charging

08:42 Utvisning Ringerike N. Fuglesang 2 minutter for Tripping

09:55 Mål 0-1 Comet U. Cizas (J. Sundelius)

15:05 Utvisning Ringerike M. Naenfeldt 2 minutter for Hekting

17:46 Utvisning Comet D. Nygård 2 minutter for Interference

18:24 Utvisning Ringerike D. Parks 2 minutter for Albue- Takling

20:00 Utvisning Ringerike D. Parks 2 + 10 + liten disp

20:00 Utvisning Ringerike M. Naenfeldt 2 minutter for Roughing

20:00 Utvisning Ringerike K. Bjørnstad 2 minutter for Roughing

20:00 Utvisning Comet H. Holme 2 minutter for Roughing

20:00 Utvisning Comet A. Pedersen 2 minutter for Roughing

Ringerike starter 1.periode best, Comet pådrar seg først en 2 minutter og når det er 8 sekunder igjen av den utvisningen blir det en ny 2 minutter. Så Comet spiller 3 mot 5 i 8 sekunder. Ringerike klarer aldri å sette pucken i dette overtallet og Fuglesang pådrar seg en 2 minutter senere i kampen dukker Cizas på bakerste stolpe i overtall og setter inn periodens eneste mål, 0-1 Comet. Når klokka ringer så dytter Parks ene Comet spilleren uten grunn og det blir full slåsskamp. Parks får matchstraff samt Naenfeldt og Bjørnstad pådrar seg 2 minutter for Ringerike og for Comet sin del fikk Holme 2+2 og Pedersen fikk 2 minutter. Alle for Roughing.

Skuddstatistikk 1.periode

Ringerike 8 – Comet 8

2.Periode

26:01 Utvisning Comet M. Bjørsland 2 minutter for kryss-takling

28:27 Mål 0-2 Comet A. Pedersen (P. Gintautas)

29:25 Mål 1-2 Ringerike M. Naenfeldt (D. Ryttar)

30:26 Mål 1-3 Comet A. Pedersen (J. Nipe)

33:43 Utvisning Comet A. Pedersen 2 minutter for slashing

35:18 Mål 2-3 Ringerike H. Eriksson (D. Ryttar)

36:30 Mål 2-4 Comet P. Gintautas (S. Rekstad)

38:51 Utvisning Ringerike N. Fuglesang 2 minutter for Tripping

Comet starter perioden i overtall, men klarer ikke å skåre i det lille som var igjen. Bjørsland drar på seg en litt tvilsom 2 minutter for kryss-takling. Vertene klarer aldri og få noe spesielt ut av dette overtallet. Det er heller Pedersen 26 sekunder senere som kommer 2 mot 1 med Gintautas og setter pucken i mål. Ringerike redusere 1 minutt senere etter at Naenfeldt får stå helt åpent foran Lundsten, 1-2. Comet svarer 1 minutt senere etter en fin pasning fra Nipe i egen sone til Pedersen som setter pucken så vidt forbi Ringerike sin målvakt. Like etterpå drar samme mann på seg en 2 minutter og Ringerike reduserer etter en retur fra Lundsten. Sander Rekstad skyter pucken på Ringerikes målvakt, men han gir retur og der står Gintautas og kan sette sitt første for dagen. Comet starter 3. periode i overtall i 51 sekunder.

58:48 Mål 2-5 Comet P. Gintautas

3.Periode er mye mer jevn. Mye sjanser fra begge lag og ett par utvisninger, men ingen av lagene klarte å dra nytte av dette. Nipe får en 2+10 for boarding med 6 minutter igjen av kampen. Ringerike klarer aldri å score i dette powerplayet heller. Når det gjenstår 4 minutter igjen tar Ringerike timeout og tar ut keeper i spill 6 mot 5, men de klarer aldri å komme til noen sjanser. Det er heller Gintautas som kan sette pucken i det åpne målet fra egen sone og avgjør kampen 100% der.