FØLG OSS:

Før kampen: Comet Halden – Ringerike

Det er endelig klart for hjemmekamp i Halden ishall når Ringerike Panthers kommer på besøk. To lag som de siste sesongene har vært konkurrenter i toppen av 1. divisjon, med unntak av forrige sesong. Lørdagens møte mellom de to lagene endte med en sterk 5-2 seier til Comet. Møt opp å støtt gutta til sin ellevte strake seier. Comet topper formtabellen de siste 10 kampene, med 30 poeng foran Lørenskog på 28 poeng.
Simon Westin og Patrick Karlsen-Wessel er fortsatt ute med skader.

Göran Hermansson før kampen:
Herlig at det endelig er kamp i Halden igjen, etter nesten 3 uker med bortekamper og landslagsopphold. I kveld kommer Ringerike på besøk, det pleier å bli tøffe og jevne kamper. Detaljer i spillet blir ekstra viktig, samtidig som at det laget som kriger mest vinner som oftest. Vi skal krige mest i kveld.

Tabellsituasjon:
2. Comet Halden 34 poeng
3. Ringerike Panthers 33 poeng

Poengkonger:
Comet: Paulius Gintautas 23 (12+11) Christopher Usov 23 (10+13)
Ringerike: Martin Naenfeldt 28 (9+19)

5 siste møtene:
Ringerike-Comet 2-5
Ringerike-Comet 2-3
Comet-Ringerike 3-6
Ringerike-Comet 1-4
Ringerike-Comet 4-5

UNNGÅ KØ-KJØP DIN BILLETT HOS TICKETMASTER

KAMPSTART 19:00

Kampsponsor:
Bilderesultat for berg sparebank

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *