04:31 Utvisning Furuset J. Rafoss 2 minutter for Holding

05:55 Mål 0-1 Comet C. Usov

10:58 Utvisning Furuset M. Opsahl 2 minutter for Tripping

19:01 Utvisning Comet A. Pedersen 2 minutter for Hekting

1.Periode starter ganske jevnt, begge lag har en del puck og har en del skudd på mål. Furuset får kampens første 2 minutter. I det overtallet tar Usov pucken i midtsona og bare går imellom 4 Furuset spillere og skårer enkelt. Furuset får en stor sjanse når de spiller tvers over foran Comets mål og en Furuset-spiller kan stå alene på bakerste, men Lundsten redder. 1 minutt igjen av omgangen havner Comet i undertall, men Comet står unna bra og starter 2.periode i undertall.

37:15 Utvisning Comet A. Pedersen

2. periode starter som sagt Comet i undertall og Furuset har mye bra sjanser, men setter de ikke. 9 minutter ut i omgangen er det mye gruff foran målet til Furuset der Vaglen får 2 minutter for Roughing mens Nipe og Løland drar den litt lenger og begge får utvisning for Usportsligoppførsel. I dette overtallet har Furuset mest puck og styrer kampen. På tiden 31:32 Redder Lundsten mens Furuset spilleren takler han og får 2 minutter for interference og havner i undertall. I dette undertallet roter Comet litt og får ikke de este sjansene på mål.

54:46 Utvisning Furuset I. Makarovs 2 minutter for Holding

56:13 Mål 0-2 Comet P. Gintautas (O. Johannesen)

57:54 Mål 0-3 Comet P. Gintautas

58:31 Utvisning Comet A. Høvik 2 minutter for Tripping

58:37 Mål 1-3 Furuset O Bjørnslett

59:18 Utvisning Furuset J. Rafoss 2 minutter for Tripping

59:40 Utvisning Furuset O. Bjørnslett 2 minutter for late hit

59:40 Timeout Comet

59:49 Mål 1-4 Comet D. Nygård (P. Gintautas)

3.Periode er mer jevn spilt. Det er fortsatt hardt spill som fører til en del utvisninger, men ingen mål. På tiden 54:46 får Furuset en utvisning og i det overtallet holder Gintautas pucken ved blå og setter pucken i mål. Litt over minuttet etterpå er det samme mann som skårer igjen, denne gangen så finter Gintautas seg lekent igjennom Furuset sin sone og skårer sitt andre for dagen. Comet drar også på seg en utvisning der Furuset vinner droppen og setter pucken i nærmeste kryss ganske kjapt etter droppen. Comet tar Timeout når det er 20 sekunder igjen grunnet de spiller 5 mot 3 og 9 sekunder senere setter Nygård pucken enkelt i mål etter pasning fra Gintautas.