03:48 Utvisning Comet A. Høvik 2 minutter for cross-checking
05:58 Utvisning Comet J. Nipe 2 minutter for cross-checking
16:27 Utvisning Hasle-Løren D. Nomanovas 2 minutter for tripping
17:43 MÅL 1-1 Comet U. Cizas (J. Sundelius, O. Sydvold) (PP1)
19:39 Utvisning Hasle-Løren D. Nomanovas 2 minutter for tripping

Skuddstatistikk: 10-11
Utvisningsminutter: 4-4

Comet starter kampens best, og er klart best de første 3 minuttene. Deretter venter 4 minutter i undertall, Comet står godt i mot og Hasle-Løren har lite sjanser. Forsberg sender Hasle-Løren i ledelsen etter 9 minutter når han snapper opp en puck etter feilpass i egen sone. 4 minutter senere har Nygård en stor mulighet. Cizas utligner til 1-1 fra skrå vinkel etter pass fra Sundelius på blå.

2.Periode

27:04 MÅL 1-2 Comet H. Kopperud (C. Usov)
27:35 MÅL 2-2 Hasle-Løren Ø. Svendsen (T. Hagen, A. Nybo)
29:47 MÅL 2-3 Comet S. Rekstad (D. Nygård, A. Høvik)
33:48 MÅL 2-4 Comet H. Kopperud (C. Usov, J. Nipe)
37:51 MÅL 2-5 Comet P. Gintautas (J. Sundelius, S. Rekstad)

Skuddstatistikk: 14-15
Utvisningsminutter: 0-0

Comet starter perioden med et svakt overtall. I spill fem mot fem dominerer Comet, og etter syv minutter setter Usov inn en offensiv takling. Pucken havner hos Kopperud som sender Comet i ledelsen med et skudd mellom beina. Kun 30 sekunder senere utligner Hasle-Løren ved Svendsen etter et skudd fra blå. Rekstad sender Comet i ledelsen på ny når han setter et slagskudd i mål. Kopperud øker ledelsen som etter at han blir spilt fri av Usov. Gintautas øker ledelsen ytterligere etter et skudd fra slottet.

3.Periode

40:06 MÅL 2-6 Comet C. Usov (J. Sundelius)
41:51 Utvisning Comet K. Høvik 2 minutter for tripping
43:45 MÅL 2-7 Comet J. Klang
45:09 MÅL 2-8 Comet A. Pedersen (P. Gintautas)
46:21 MÅL 2-9 Comet H. Kopperud (D. Nygård, S. Rekstad)
49:07 MÅL 2-10 Comet H. Holme (J. Nipe, S. Hov Johnsen)
54:12 Utvisning Comet S. Rekstad 2 minutter for holding
58:50 Utvisning Comet J. Nipe 2 minutter for cross-checking

Skuddstatistikk: 14-14
Utvisningsminutter: 0-6

Usov øker ledelsen til 6-2 etter et skudd fra slottet. Klang setter sesongens første etter at Henriksen surrer bak eget mål. Gintautas og Pedersen kjører klikk-klakk og sistnevnte setter pucken i mål. Kopperud setter sitt tredje mål for dagen når han setter inn en retur på et skudd fra Nygård. Holme avslutter sluttresultatet til 2-10.