00:55 Mål 1-0 Comet P. Gintautas (A. Pedersen)

03:41 Utvisning Hasle/Løren C. Knutsen 2 minutter for Hekting

05:30 Mål 2-0 Comet S. Rekstad (C. Usov)

05:55 Utvisning Comet A. Pedersen 2minutter for Roughing

08:47 Mål 3-0 Comet J. Klang (H. Holme)

14:39 Mål 4-0 Comet U. Cizas (D. Nygård)

19:10 Utvisning Comet A. Pedersen 2 minutter for Holding

Comet starter bra og etter 55 sekunder kommer kampens første mål! Det er Gintautas som setter sitt 100 mål i Comet drakta! Og drar seg fobi en spiller og setter den akkurat forbi H/L sin keeper. H/L får utvisning og Comet har vist tidligere i sesongen at powerplayet begynner å sitte og her skjer det igjen, Usov sender pucken foran mål for en styring og Sander Rekstad styrer den i mål. Pedersen drar på seg en 2 minutter og her viser også Comet seg gode i undertall og H/L får ikke gjort mye i dette powerplayet og det de kommer med tar Lundsten. Klang som scorer årets andre mål etter å ha vært ute med skadet. Målet kommer etter et hardt skudd som keeper nesten ikke ser og sniker seg under tverrliggeren. Cizas legger på til 4-0 etter en pasning fra Nygård.

Skuddstatistikk 1.periode

Comet 16 – Hasle/Løren 5

2.Periode

23:58 Utvisning H/L E. Baklid 2 minutter for Slashing

25:08 Mål 5-0 Comet O. Johannesen (A. Pedersen)

35:15 Mål 6-0 Comet J. Sundelius (C. Usov)

36:40 Utvisning H/L Ø. Svendsen 2 minutter for Slashing

37:27 Mål 7-0 Comet J. Sundelius (U. Cizas)

Hasle/Løren starter i powerplay etter at Pedersen får nok en 2 minutter for holding. I dette powerplayet får de ikke til mye og Comet har god kontroll. Etter 4 minutter ut i perioden får Comet powerplay og gjør som sist og øker ledelsen nå med Sydvold som får stå alene i slottet og kan øke ledelsen. Sundelius skårer sitt første for kvelden etter en retur som han snapper opp i slottet, 6-0! Igjen så får Comet powerplay og gjøre heller ingen feil denne gang heller og Sundelius legger på til 7-0.

Skuddstatistikk 2. periode

Comet 13 – Hasle/Løren 5

3.Periode

43:44 Utvisning Comet D. Nygård 2 minutter for Kne-takling

49:08 Mål 8-0 Comet P. Gintautas (A. Pedersen)

51:22 Mål 9-0 Comet S. Johnsen (J. Klang)

52:39 Utvisning H/L A. Nybo 2 minutter for Kryss-takling

57:28 Utvisning H/L I. Cetvertak 2 minutter for slashing

57:28 Utvisning H/L C. Linge 2 minutter for Tripping

58:45 Mål 10-0 Comet P. Gintautas (J. Sundelius)

Comet får en 2 minutter etter en kne-takling og nå virker det som H/L har våknet siden nå får de testet Lundsten, men han tar alt som kommer mot han. Sindre Johnsen som ble tatt opp i A-lags stallen og scorer sitt første Comet mål etter litt rot foran H/L sitt mål så får han satt den i mål. Rundt 2:30 igjen av kampen blir det en dobbel utvisning på H/L og Comet skal spille 5 mot 3 og publikum roper på 2 sifra! Noe som de får når Gintautas setter inn sitt 3 for dagen og Comet tar sin 16 strake seier!