FØLG OSS:

Comet forsterker med Jessesen

Den 20 år gamle backen Niclas Jessesen har signert kontrakt med Comet ut sesongen. Sarpsborg gutten har spilt for Sparta hele livet, med unntak av et kort låneopphold på 9 kamper til Ringerike denne sesongen. Unggutten står med 52 kamper i GET-ligaen og 10 offisielle kamper for Norge u18 i VM. Jessesen er allerede spilleklar og gjør sin debut mot Hasle/Løren førskommende søndag.

En stor takk til Byenshockeyspiller Halden som bidrar til at Niclas spiller i Comet ut sesongen.

Vi ønsker Niclas Jessesen velkommen til Comet.

Glenn Johansen i sport har følgende å si om signeringen:
Niclas Jessesen er en ung norsk spillende og moderne back. En perfekt forsterkning for oss nå, også på lengre sikt hvis det fungerer med Niclas og Comet. Niclas er en rolig og fin gutt som passer godt inn i gruppa også utenfor isen.

Niclas Jessesen har følgende å si:
Jeg er veldig fornøyd med å signere for Comet. Jeg føler meg heldig som får være en del av et topplag i 1. divisjon. Jeg har som mål som resten av laget å rykke opp til GET-ligaen. Jeg håper jeg kan bidra til dette slik at det kan bli mulig å rykke opp, det hadde vært utrolig morsomt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *