Vi tar juleferie på tabelltopp!

1.Periode

19:28 Utvisning Lørenskog S. Nielsen 2 minutter for Holding the stick

Kampen starter jevnt, men det er Lørenskog som kommer til muligheter først og har en stor sjanse, men Lundsten klarer å få snappen på pucken. Comet har mye sjanser og det er bare en god Lørenskog keeper som hindrer Comet mål. Lørenskog får en 2 minutter grunnet Nielsen holder i kølla til Vaglen. Comet klarer ikke å skåre i de 30 første sekundene av overtallet og Lørenskog må starte 2.periode med 4 mann.

34:49 Utvisning Comet N. Jessesen 2 minutter for Roughing

35:00 Mål 1-0 Comet P. Gintautas (U. Cizas)

Comet starter i overtall, men Rekstad får 2 minutter for Holding og det er spill 4 mot 4. Ingen av laga klarer å få til de største sjansene her og når Lørenskog blir fulltallig så klarer Comet og ri av seg det undertallet. Lørenskog får først en utvisning og like etterpå en til så Comet er i spill 5 mot 4, men får ikke skåret før Jessesen får en 2 minutter og spill 4 mot 3. Comet får pucken opp til Cizas som får skutt og det er Gintautas som snapper opp returen og setter inn 1-0.

Skuddstatistikk 2.periode:

Comet 8 – Lørenskog 5

3.Periode

41:23 Utvisning Lørenskog N. Langseth 2 minutter for Hekting

51:31 Utvisning Lørenskog J. Grønstad 2 minutter for Late hit

56:00 Mål 2-0 Comet P. Gintautas

59:26 Mål 3-0 Comet C. Usov (H. Kopperud)

Begge lag går ut i 3 periode som det fortsatt skulle vært 0-0 på tavla. Høyt tempo, bra spill og fine taklinger fra begge lag. Lørenskog får en utvisning og det er bare en god Nylen som stopper Comet fra å sette inn 2-0. Både Gintautas og Sundelius kommer alene mot keeper, men Nylen hindrer Gintautas når han akkurat får opp leggskinna. Sundelius får pucken forbi Nylen, men blir stoppet av stolpen. 2-0 kommer etter at Gintautas kommer alene mot Nylen og setter pucken i mål. Spikeren i kista kommer når Lørenskog tar ut keeper og Kopperud og Usov kommer alene mot mål, Kopperud er gavmild og sentrer pucken til Usov og han gjør ingen feil. 3-0!