05:58 Utvisning Gjøvik E. Slåsletten 2 minutter for Hekting
06:07 Mål 1-0 Comet J. Sundelius (P. Gintautas)
08:09 Utvisning Comet P. Gintautas 2 minutter for Slashing
08:59 Mål 1-1 Gjøvik A. Nyland (J. Rostad)
13:26 Utvisning Gjøvik M. Mathisen 2 minutter for Holding
14:14 Mål 2-1 Comet U. Cizas (P. Gintautas)
17:08 Mål 3-1 Comet J. Sundelius (H. Kopperud)

Starten av perioden er jevn, og begge lag har sine sjanser, men ikke noen farlige. 6 minutter spilt så får Gjøvik en utvisning, i dette overtallet scorer Comet etter 9 sekunder! Det er Sundelius som får pasningen fra Gintautas og setter den rett i mål retter at Cizas vinner droppen. 2 minutter senere får også Comet en utvisning og her svarer Gjøvik og det står 1-1. Gjøvik får igjen utvisning og her klarer ikke Gjøviks keeper og side-forflytte og Cizas setter pucken i mål 2-1. Gjøvik har ikke mye sjanser, men de får fyrt av et skudd som får en lei sprett, men Lundsten er på den. Usov har en stor sjanse og spiller Gjøviks keeper ut, men har klarer og får spaken på den. Siste målet klarer Sundelius å pirke i mål etter mye rot foran Gjøviks mål.

38:12 Utvisning Gjøvik E. Slåsletten 2 minutter for Slashing
38.18 Mål 4-1 Comet U. Cizas (P. Gintautas)

Gjøvik starter perioden med en utvisning etter 30 sekunder. Comet har mye bra spill i dette powerplayet, men en god Johansen hindrer Comet scoring. 3 minutter senere får de igjen en 2 minutter og her også hindrer Johansen en skåring. Comet får utvisning og Gjøvik kommer bare til ett skudd som Lundsten tar stående. Usov får en utvisning for høy-kølle og her har ikke Gjøvik ett skudd på mål! Gjøvik får en utvisning og her bruker Comet 6 sekunder(!) på å skåre. Perioden ender 1-0 til Comet

45:30 Utvisning Comet P. Gintautas 2 minutter for Usportslig oppførsel
45:55 Mål Comet 5-1 J. Svensson (J. Sundelius)
48:41 Utvisning Gjøvik U. Løvdal 10 minutter for Usportslig oppførsel
49:19 Mål 6-1 Comet C. Usov (S. Rekstad)
49:45 Utvisning Comet U. Cizas 2 minutter for Hekting
51:50 Utvisning Gjøvik E. Slåsletten 2 minutter for Høy-kølle
53:51 Utvisning Gjøvik R. Rakell 2 minutter for Tripping
54:36 Mål 7-1 Comet P. Gintautas (J. Sundelius)

Som i 2.periode får Gjøvik en utvisning tidlig. Rett etter powerplayet er ferdig skårer Nipe, men dommer dømmer interference på Holme. Gjøvik pådrar seg en utvisning for Tripping og samtidig får Gintautas en tvilsom 2 minutter for Usportslig oppførsel. I spill 4 mot 4 skårer Svensson på slagskudd etter pasning fra Sundelius. Usov tar ett lekent solo raid og får pucken inn i mål, men pucken ligger på mål linja, men dommer godkjenner ett tvilsomt mål. Begge lag pådrar seg ett par utvisninger, men det blir ikke noe spesielt ut av det. Gintautas skyter pucken inn i mål etter en assist fra assist kongen Sundelius. Comet vinner perioden 3-0