05:56 Utvisning Comet J. klang 2 minutter for Slashing
07:40 Mål 0-1 Tønsberg G. Runbjer (P. Larsson)
09:13 Utvisning Tønsberg N. Barackov 2 minutter for Tripping
10:08 Utvisning Comet J. Sundelius 2 minutter for Roughing
10:40 Mål 0-2 Tønsberg L. Fransson (J. Hast)
15:45 Utvisning Tønsberg R. Gaussen 2 minutter for Interference
19:51 Mål 1-2 Comet H. Kopperud (J. Sundelius)

Starten av kampen svinger litt begge veier, men når Tønsberg får ett powerplay så går Tønsberg opp i en 0-1 ledelse. 2 minutter senere får Tønsberg en utvisning, men 45 sekunder senere får Sundelius en 2 minutter for Roughing og det er spill 4 mot 4 i 32 sekunder før Tønsberg øker til 0-2 ledelse. Når det gjenstår 9 sekunder igjen så legger Sundelius pucken igjen til Herman Kopperud som setter inn reduseringen, 1-2. Comet går til pause med ett mål mindre.

Skuddstatistikk 1.Periode:

Comet 9 – Tønsberg 6

2.Periode

30:47 Mål 2-2 Comet P. Gintautas (A. Pedersen)
31:32 Utvisning Tønsberg R. Gaussen 2 minutter for interference
32:49 Mål 3-2 Comet S. Rekstad (H. Kopperud)
33:25 Utvisning Comet J. Nipe 2 minutter for Roughing
33:25 Utvisning Tønsberg B. Karlsson 2 minutter for Roughing
37:23 Utvisning Comet O. Sydvold 2 minutter for Holding the stick
37:54 Mål 4-2 Comet J. Sundelius (M. Bjørsland)
39:36 Utvisning Tønsberg B. Karlsson 2 minutter for Holding

Begge lag starter perioden slurvete og etter 6 minutter tar Tønsberg timeout. Utligningen for Comet kommer etter at Gintautas skyter pucken på mål og det er trafikk foran mål så keeper ser den ikke før den er bak han kassa. 3-2 kommer etter at Tønsberg får en 2 minutter og Rekstad sender Comet i ledelsen for første gang i kampen. På tiden 33:25 får begge lag en utvisning etter at Nipe og Karlsson barker sammen foran Comet boksen og spill 4 mot 4. Her blir det ingen mål, men når Comet får en utvisning og må spille undertall lemper Bjørsland pucken fra egen sone og Sundelius tar den imot med hånda og legger den kontrollert ned på kølla. Han setter pucken imellom bena på Tønsbergs siste skanse, 4-2. Når det gjenstår 24 sekunder, får Tønsberg utvisning og Comet skal starte perioden i overtall.

Skuddstatistikk 2.periode:

Comet 15 – Tønsberg 3

3.Periode

41:31 Utvisning Tønsberg G. Runbjer 2 minutter for Roughing
53:16 mål 4-3 Tønsberg A. Egidius (B. Karlsson)
56:16 Utvisning Tønsberg A. Egidius 2 minutter for Hekting
56:16 Utvisning Comet C. Usov 2 minutter for Slashing
57:43 Mål 4-4 Tønsberg L. Fransson (J. Hast)

Comet kommer ut i 3 periode med lik innstilling som 2 periode og styrer kampen nesten helt inn. Når Tønsberg får et billig avventende overtall i spill 6 mot så setter Tønsberg inn reduseringen og er ett mål bak. På tiden 56:16 blir det en utvisning til begge lag og i spill 4 mot 4 så utligner Tønsberg til 4-4. Det blir ikke flere mål og kampen må avgjøres i Sudden

Skuddstatistikk 3periode:

Comet 11 – Tønsberg 5

Sudden death

63:01 Mål Comet 5-4 J. Nipe (C. Usov)

Tønsberg vinner droppen, men utenom det har de nesten ikke puck og Comet har mye sjanser. Det må en Nipe til som kommer i full fart fra benken og skyter pucken fra slottet for å avgjøre matchen.