01:49 MÅL 1-0 Gjøvik E. Karlsson (Langdalen, Slåsletten)
10:28 Utvisning Comet J. Svensson 2 minutter for hooking
12:00 Utvisning Gjøvik S. Olsen 2 minutter for hooking
14:12 Utvisning Gjøvik A. Thomas 2 minutter for hooking
15:33 Utvisning Gjøvik S. Rønningen 2 minutter for interference

Skudd: 8-11
Utvisningsminutter: 6-2

Karlsson sender Gjøvik i ledelsen allerede før 2 minutter er gått med et skudd fra slottet. Det er mye frem og tilbake, og Comet slurver i egen sone. Comet spiller bra i undertall, og Gjøvik får en to minutter. Comet har flere store muligheter i overtall, spesielt ved Jessesen. Lagene går til pause på stillingen 1-0.

2.Periode

21:15 MÅL 1-1 Comet C. Usov (Nygård, Klang)
22:12 Utvisning Gjøvik J. Rostad 2 minutter for høy-kølle
29:30 Utvisning Gjøvik U. Løvdal 2 minutter for høy-kølle
33:15 MÅL 2-1 Gjøvik E. Slåsletten (J. Lereng)
36:50 Utvisning Comet J. Svensson 2 minutter for forsinkelse av spillet

Skudd: 5-11
Utvisningsminutter: 4-2

Comet har en stor mulighet innledningsvis når Jessesen sender et tversoverpass til Sundelius. Usov utligner til 1-1 når han setter inn en retur etter et skudd fra dropp. Det er etter dette mye frem og tilbake. Lereng finner Slåsletten foran mål som sender Gjøvik i ledelsen på ny. Etter dette er det mye slurv fra begge lag.

3.Periode

44:44 MÅL 3-1 Gjøvik E. Engjom (Johannessen, Saltsten)
46:58 MÅL 3-2 Comet A. Pedersen
48:46 Utvisning Comet U. Cizas 2 minutter for hooking
53:20 Utvisning Comet J. Nipe 2+10 minutter for takling mot hode
54:59 MÅL 4-2 Gjøvik Engjom (Johannessen)
56:14 MÅL 4-3 Comet H. Kopperud
56:26 Utvisning Comet A. Pedersen 2 minutter for slashing
58:49 Keeper ut-Comet
59:44 Timeout Comet

Skudd:
Utvisningsminutter:

Gjøvik har flere store muligheter innledningsvis, blant annet når Gjøvik kommer alene med Lundsten. Lundsten blir i samme situasjon skadet og fraktes av isen. Gjøvik øker ledelsen på ny når Johannessen finner Enjom i slottet som setter pucken bak Høvik. Pedersen reduserer til 2-3 etter at han scorer på kjøkkenveien. Gjøvik øker ledelsen 4-2 når Engjom styrer en puck fra Johannessen. Kopperud reduserer til 4-3 med et skudd fra slottet. Comet tar timeout med 16 sekunder igjen.