FØLG OSS:

Sponsoroppdatering

Markedsarbeidet fortsetter og tre nye sponsorer er på plass. En fornøyd Tore Jobs synes det er fantastisk at det kommet nye sponsorer nå når halve sesongen har gått.

AF Gruppen Østfold går inn som bronsesponsor for sesongen 19/20. Vi takker for tilliten og ønsker de velkommen med på laget.

«AF Bygg Østfold er den ledende entreprenøren i Østfold både på offentlige og private bygg. Forretningsenheten har stor erfaring og kompetanse innenfor bygging og utvikling av store kjøpesentre, offentlige bygninger, leiligheter og komplekse småprosjekter.»
Bilderesultat for af

Sponvika Tømmerservice er ny sponsor i Comet og går inn som grønn iskriger sesongen 19/20. Vi takker for tilliten og ønsker Sponvika Tømmerservice velkommen med på laget.

Nybygg: Vi har lang erfaring med nybygg og prosessen rundt det å bygge nytt. Vi tilpasser løsninger etter dine ønsker!
Tilbygg: Vil du bygge en vinterhage, en balkong, eller kanskje et ekstra rom? Dette er noe vi kan hjelpe dere med!
Rehabilitering: Ombygging og rehabilitering av eldre hus til moderne standard er faglig krevende. Våre fagarbeidere har lang erfaring med restaurering og vil sørge for at bygningens særpreg beholdes, samtidig som huset oppfyller dagens krav til funksjonalitet og kvalitet. Med vår lange erfaring vet vi hva som er mulig å få til innenfor et gitt budsjett. Vi kan ta på oss hele eller deler av jobben.

Monter Halden er også ny sponsor for Comet denne sesongen og går inn som grønn iskriger. Vi takker for tilliten og ønsker Monter Halden velkommen med på laget.

Vi i Montér er opptatt av å hjelpe deg med dine prosjekter, uansett om du skal bygge garasje, trenger nytt kjøkken eller bare en ny gressklipper. Vi kan byggevarer og gjør alt vi kan for å gi deg best mulig service. Vår egen byggeserviceavdeling hjelper deg med hvordan du bør bygge og hvilke materialer du trenger. Vi kan også sette deg i kontakt med dyktige håndverkere når du ikke ønsker å gjøre jobben selv. Du finner byggeservice i alle våre byggevarehus.Bilderesultat for monter

Ønsker din bedrift å bli med på Comet-laget? Ta kontant med Tore Jobs på

TLF: 907 44 966
MAIL: torejobs@gmail.com / marked@cometelite.no

Foto: Sofie Kitterød

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *