03:32 Mål 0-1 Nidaros O. Dahlin (S. Wannebo)

08:27 Mål 1-1 Comet H. Kopperud (J. Nipe)

13:26 Utvisning Nidaros S. Valde 2 minutter for Interference

19:26 Mål 2-1 Comet H. Kopperud (J. Sundelius)

Nidaros starter best med ett raid av Dahlin fra egensone og setter inn 1-0 etter 3 og ett halvt minutt spilt. 1-1 kommer etter at Kopperud kommer mellom beckene til Nidaros i midtsonen og får langpasning i egen sone. Cizas blir taklet av Valde og de to fortsetter og krangle og gruffe helt til Cizas er på vei inn i boksen, men han blir dyttet over ende av Valde og det resulterer i 2 minutter til Valde. I dette powerplayet blir det bare halv sjanser og ingen store. Kopperud setter inn sitt 2 mål for kvelden etter at han plukker opp pucken i Nidaros sin sine og limer den akkurat under tverrliggeren.

39:14 Utvisning Nidaros S. Bråten 2 minutter for Holding

Nidaros starter 2.periode som første best. Etter 54 sekunder skyter Dahlin pucken som liger løst foran Comet sitt mål og rett i krysset. Klang får en 2 minutter for Slashing og Nidaros får noen skudd, men de tar Lundsten. 3 sekunder etter utvisningen er ferdig får Høvik en unødvendig 2 minutter for Hekting. I dette powerplayet klarer ikke Nidaros og få til en eneste sjanse! Med 46 sekunder igjen av perioden pådrar Bråten seg en utvisning og Comet starter perioden i overtall.

56:57 Mål 3-3 Comet H. Kopperud

57:56 Mål 4-3 Comet P. Gintautas (U. Cizas)

Comet starter perioden i overtall, men får ikke utnyttet det. På tiden 44:21 får Nidaros en utvisning og her er det bare Strøm i målet til Nidaros som stopper Comet for å ta ledelsen. Cizas får en 2 minutter for Tripping og Nidaros har mye bra sjanser, men får ikke uttelling. Peter Strøm står en veldig god kamp og stopper Comets mange 100% sjanser. Backene til Comet står feilplassert i forhold til hverandre og Dahl har det store rommet å skøyte og det ser Wiig som sender han igjommen og alene mot Lundsten, han gjør ingen feil og setter din i mål. Nidaros har snudd kampen. 12 sekunder senere svarer Kopperud og setter inn sitt 3 mål for dagen. På en eller annen måte klarer Cizas og få pucken til Gintautas etter litt kræsj rett foran Nidaros sitt mål, Gintautas gjør ikke feil og får satt den i mål. Comet har klart og snudd kampen på 1 minutt og 11 sekunder! Nidaros tar ut keeper de siste 2 minuttene, men til ingen nytte. Cizas blir akkurat stoppet fra å sette inn 5-3, men det skjer ikke. Comet vinner kampen 4-3.