FØLG OSS:

Anton Avehag klar for Comet

Comet har signert kontrakt med Anton Avehag ut sesongen. Avehag kommer fra spill i Örnsköldsvik og Ånge IK. For Ånge IK har Anton gjort 13 poeng på 17 kamper, mens han har spilt 2 kamper for Örnsköldsvik og gjort 2 poeng. Anton spilte ungdomshockey i Timrå, hvor han har spilt j18 og j20.

Takk til Byens Hockeyspiller Halden som bidrar.

Glenn Johansen i sport har følgende å si:
Anton Avehag er klar for spill i Comet ut sesongen, en toveis back som vi har fått gode referanser på. Skal også ha hatt tilbud fra flere svenske 1. div klubber. Anton kommer til Halden på søndag og vi håper at han er klar til onsdag neste uke. Anton skal jobbe for Kahn Elektro i Fredrikstad.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *