03:44 Mål 0-1 Comet H. Kopperud (H. Vaglen)

06:18 Utvisning Furuset K. Mjølnerød 2 minutter for Holding

08:45 Utvisning Comet J. Nipe 2 minutter for Interference

10:09 Mål 1-1 Furuset V. Nazarovs (D. Bogdziul)

10:34 Mål 1-2 Comet A. Pedersen (N. Jessesen)

11:07 Utvisning Furuset E. Sirum 2 minutter for Hekting

15:45 Utvisning E. Sirum 2 minutter for Kryss-takling

17:26 Mål 1-3 Comet A. Høvik (S. Rekstad)

I starten av kampen legger Comet press på Furuset sitt mål og får til en del spill i offensiv sone. Kampens første mål kommer etter at Sundelius snapper opp en feilpasning fra Furuset i midtsonen og Comet kommer 2 mot 1, Vaglen legger pasningen på bakerste og Kopperud får akkurat lagt pucken i mål. Haldenseren Mjølnerød som spiller på Furuset pådrar seg en 2 minutter for Holding. Comet får til mye bra spill og skudd, men klarer ikke å sette den i mål. Furuset kommer alene mot Lundsten, men Lundsten er rolig og er nær den og sender den ut i rundvantet. Nipe får en 2 minutter etter en Interference og Furuset skaper ikke veldig mye, men det får noen skudd på mål og ett skudd lurer seg inn og de har utlignet. Like etterpå går Comet opp i ledelsen, 1-2. Erik Sirum drar på seg 2 utvisninger like etter hverandre, men det er ikke før siste Powerplayet at Comet får en retur etter ett skudd på mål og Høvik kaster seg på den å får pirket den inn.

Skuddstatistikk 1. periode:

Furuset 6 – Comet 17

2.Periode

24:51 Mål 2-3 Furuset I. Makarovs (J. Rafoss)

27:01 Mål 2-4 Comet A. Avehag (J. Klang)

27:49 Mål 2-5 Comet S. Rekstad (J. Klang)

29:13 Utvisning Comet U. Cizas 2 minutter for Holding

33:05 Utvisning Furuset M. Wahl 2 minutter for Roughing

33:05 Utvisning Comet P. Andersen 2 minutter for Roughing

34:23 Utvisning Comet U. Cizas 2 minutter for Slashing

37: 25 Utvisning Furuset I. Løland 2 minutter for Holding

Furuset går ut i 2. Periode med mye mer intensitet enn i første og kampen svaier litt begge veier de første 5 minuttene og på tiden 24:51 Så reduserer Furuset til 2-3. Drøyt 2 minutter senere får debutanten Anton Avehag sitt første poeng i Comet drakta etter ett slag skudd som sniker seg inn, 2-4 i Furuset forum. 50 Sekunder senere sender Klang en puck på mål som blir en retur, Rekstad står alene ved mål og kan vippe returen i mål. På tiden 33:05 blir det en dobbel utvisning der Wahl på Furuset og Andersen på Comet får en 2 minutter hver seg for Roughing. Når det gjenstår nesten 30 sekunder igjen får Comet enda en utvisning og må spille 3 mot 5 i 30 sekunder, Comet er gode i undertall og klarer å ri det av seg.

47:50 Utvisning Comet C. Usov 2+2 for Roughing

57:18 Mål 3-5 Furuset D. Bogdziul (J. Rafoss)

59:33 Utvisning Furuset V. Nazarovs 5 minutter for Roughing

59:33 Utvisning Furuset V. Nazarovs Game Misconduct

59:33 Utvisning Comet H. Holme 5 minutter for Roughing

59:33 Utvisning Comet H. Holme Game Misconduct

Furuset kommer ut i 3.periode med samme tempo og intensitet som i 2. 3.Periode er preget av mye utvisninger, men Comet klarer aldri å skåre i noen av PP. Det er heller Furuset som reduserer til 3-5, men det kommer ikke i powerplay, men heller etter at Comet slurver i egen sone. Furuset får først en liten disiplinær etter at Makarovs begynner å gå løs på Usov, Usov får 2+2. Furuset får enda en liten disiplinær etter at Nazarovs og Holme går løs på hverandre, Holme fikk også liten disiplinær