FØLG OSS:

Før kampen: Comet Halden – Haugesund

Haugesund er nyopprykket før denne sesongen, lagene har møttes to ganger tidligere denne sesongen i Halden ishall. Det endte med 9-2 og 6-2 seier til Comet. Haugesund har overasket mange og tatt bra med poeng denne sesongen. Laget ligger på 5. plass med 51 poeng. Viktig kamp for Comet som må ta 8 av 12 mulige poeng for å nå kvalifisering hvis Ringerike vinner sine kamper.

Göran Hermansson før kampen:
Etter et tungt tap på onsdag er vi klare for revansje. Desperasjon, gå for mange avslutt, vilje til å gjøre mål, sloss foran begge mål, enkelthet med tempo er viktige nøkler. Vi skal være aggresive og vinne nærkamper. Vi gleder oss til en spennende avslutning på serien. Vi starter med en bra kamp i dag, disiplinen er viktig.

Tabellsituasjon:
2. Comet Halden 83 poeng
5. Haugesund 51 poeng

Poengkonger:
Comet: Christopher Usov 55 (22+33) Herman Kopperud 55 (28+27)
Haugesund: Filip Åman 108 (32+76)

5 siste møtene:
Comet-Haugesund 6-2
Comet-Haugesund 9-3

UNNGÅ KØ-KJØP DIN BILLETT HOS TICKETMASTER

KAMPSTART: 17:00

Kampsponsor:
Bilderesultater for arnas tilbud as

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *