08:39 Utvisning Comet J. Klang 2 minutter for feil ved dropp
11:51 MÅL 1-0 Hasle-Løren I. Cetvertak (Olivenstam)
17:19 MÅL 1-1 Comet C. Usov (Klang)
18:21 Utvisning Hasle-Løren H. Andersen 2 minutter for charging

Skudd: 7-15
Utvisningsminutter: 2-2

Kopperud får en bra mulighet allerede etter 20 sekunder etter at Vaglen gjør en god jobb i rundvantet og spiller Kopperud foran mål. Comet styrer mye innledningsvis og Cizas er blant annet alene med Henriksen etter 6 minutter. Tidligere Cometspiller Ilja Cetvertak sender Hasle i ledelsen etter et skudd fra siden. Usov og Comet utligner til 1-1 med halvannet minutt igjen med et skudd som går forbi Henriksen.

2.Periode

23:03 Utvisning Comet H. Holme 2 minutter for interference
24:20 MÅL 1-2 Comet I. Billet (J. Sundelius)
27:58 MÅL 2-2 Hasle-Løren M. Kristiansen (Eliesen, Rødberg)
27:58 Utvisning Comet H. Holme 2 minutter for roughing
27:58 Utvisning Comet J. Nipe 2 minutter for roughing
27:58 Utvising Hasle-Løren E. Baklid 2 minutter for roughing
29:17 MÅL 3-2 Hasle-Løren H. Plogås (Cetvertak, Nomanovas)
33:07 Utvisning Hasle-Løren Ø. Svendsen 2 minutter for holding-
35:22 Utvisning Comet J. Sundelius 2 minutter for tripping-
37:32 Utvisning Comet J. Klang 2 minutter for tripping

Skudd: 12-12
Utvisningsminutter: 4-10

Debutanten Billet sender Comet i ledelsen etter et tversoverpass fra Sundelius i undertall. Hasle-Løren utligner til 2-2 etter at Henriksen setter inn en puck som triller på mållinjen. Etter scoring bryter det ut i en liten slåsskamp. Plogås sender Hasle-Løren på ny i ledelsen etter et skudd fra blå.

55:22 Utvisning Hasle-Løren A. Nybo 2 minutter for kryss-takling
56:14 MÅL 3-4 Comet H. Kopperud (Høvik, Avehag)
59:37 MÅL 3-5 Comet H. Kopperud (Usov)

Skudd:
Utvisningsminutter:

Sundelius utligner til 3-3 etter at han tar med seg pucken fra egen sone og går forbi alle før han avslutter med en scoring. Comet har gode muligheter i overtall, men det ender ikke med scoring. Med 5 minutter igjen av kampen får Hasle-Løren utsvisning, Comet velger samtidig å ta timeout. Kopperud sender Comet i spill fem mot tre med 4 minutter igjen av kampen. Hasle tar ut keeper og presser voldsomt. Med 23 sekunder igjen av kampen setter Kopperud sin andre scoring for dagen i det åpne målet.