FØLG OSS:

Anders Pedersen blir i Comet

Den hardtarbeidende forwarden Anders Pedersen bli i Comet. Pedersen signerte før forrige sesong en 1+1 kontrakt med Comet og har nå bestemt seg for å bli i Comet. Pedersen gjorde 30 poeng (15+15) på 33 kamper forrige sesong. Pedersen står med over 301 kamper i GET-ligaen og 10 kamper for det norske u20-landslaget.

Martin Engebretsen i sport har følgende å si om signeringen:
Vi er veldig glade for å ha med Anders også neste sesong. Han utgjorde en veldig farlig rekke denne sesongen sammen med Cizas og Gintautas. En spiller som går i krigen for laget, men samtidig har gjort bra med poeng denne sesongen.

Anders Pedersen har følgende å si:
Det var et enkelt valg å bli værende i Comet. Jeg stortrives med alle i klubben! Dessverre ble kvaliken avlyst i år, men jeg tror det gjør oss enda mer motiverte til å ta en plass i kvaliken neste sesong. Gleder meg til å se litt mer Kopperudshow til sesongen og!

Foto: Sofie Kitterød

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *