FØLG OSS:

Comet Halden Elite`s Støttebiletter for avlyst kvalspillkamp 29 mars 2020

SJEKK UT SPLEISEN HER

«Alle pengene som samles inn går til å sikre videre satsning på toppnivå, og en fortsatt satsning på å bygge et lag som kan ta Comet Halden Elite tilbake til Get-Ligaen »
Støtt Comet halden Elite i en vanskelig situasjon og kjøp en ”Støttebillett”
Grunnet COVID-19 restriksjoner og kanselering av kvalifiseringsspillet til Get-Ligaen går Comet Halden Elite muligens en uforutsett hardere økonomisk tid i møte.

Den ekstraordinære situasjonen gjør, at mye inntekter i form av billetter, kiosksalg, loddsalg dessverre går tapt. Dette kan få konsekvenser da mange utgifter fortsatt løper, før sesongen skal avsluttes økonomisk.

Derfor handler det nå for klubben om å minimere konsekvensene så mye som mulig, slik at man fortsatt kan spilles ishockey på toppnivå med tanke om et opprykk til Get-Ligaen. Dette og for at klubben ikke skal bli satt tilbake sportslig.

Vi tar dette initiativet for at vi fortsatt kan glede og skape opplevelser for fans, tilskuere, sponsorer og de mange som følger klubben. Slik at Comet Halden Elite fortsatt skal inspirere og være drivkraft for ungdommene i klubben, og at vi fortsatt kan være med å sette Comet Halden Elite på det sportslige Norgeskartet. Derfor har vi sammen med Byens Hockeyspiller satt oss ned og forsøker å finne gode løsninger.

Vi har de seneste dagene mottatt flere henvendelser fra fans som har spurt om de kan støtte eller på annen måte gjøre noe for å hjelpe klubben, i den vanskelige situasjonen som klubben er kommet i på grunn av myndighetenes forståelige restriksjoner rundt arrangementer under COVID-19 virus utbruddet.

Derfor har vi i samarbeide med Byens Hockeyspiller nå tatt dette initiativ til å starte en Spleis for å forsøke å samle inn tapte inntekter fra det som muligens skulle være «Årets Kamp» Den siste avgjørende kvalifisering hjemme mot Lørenskog i en fullsatt Halden Ishall !

Vi håper at alle med et Comet-hjerte, og/eller et stort hjerte for sporten eller stolthet for Halden som idretts by, vil være med å støtte opp her for Comet Halden Elite.

Vi selger nå STØTTEBILLETTER til den avlyste kval-kampen mot Lørenskog den 29 mars.

Målsetningen er at vi selger 1000 Støttebilletter, så det fortsatt kan spilles elite-ishockey på toppnivå i Halden, og klubben kan komme seg igjennom det avlyste sluttspillet uten for store tap. At det legges et økonomisk grunnlag for satsning på sport/spillere, og dermed fortsette god satsningen mot et opprykk til Get-Ligaen.

Kjøp din STØTTEBILLETT på Spleis nå!

( Velg et ferdig beløp fra Spleis på knappene, eller legg inn et valgfritt beløp selv. )

Vi håper at flere velger å legge litt på for en kaffe, vaffel eller pølse slik at omsetningen i kiosken også holder budsjettet i år. 🙂

På forhånd takk fra oss i Styret, Byens hockeyspiller og spillere /lagapparat. Vi lover å stå på for at vi neste sesong skal oppnå de målsetninger som er satt og fortsatt levere topp underholdning til alle som følger Comet Halden Elite.

*

Da kval-spillet som kjent er avlyst – dette av helt forståelige grunner, noe som Comet Halden Elite også støtter fullt opp om -, så fungerer billettene som donasjoner og er naturligvis kun av symbolsk betydning. De kan dermed ikke benyttes til fremtidige kamper.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *