02:37 Mål 0-1 Comet P. Gintautas (O. Johannesen)

05:32 Mål 0-2 Comet H. Kopperud (A. Avehag)

05:54 Utvisning Comet D. Nygård 2 minutter for Slashing

07:12 Mål 0-3 Comet H. Kopperud (A. Avehag)

11:10 Utvisning Haugesund S. Berland 2 minutter for Tripping

11:30 Mål 0-4 Comet H. Kopperud ( A. Avehag)

13:28 Utvisning Comet N. Jessesen 2 minutter for Hekting

16:30 Mål 0-5 Comet A. Høvik (P. Karlsen-Wessel)

18:42 Utvisning Haugesund S. Berland 2 minutter for Delay of game

19:57 Utvisning Haugesund J. Råmø 2 minutter for Slashing

Comet går ut i kampen med rett innstilling og setter inn 1-0 på 02:37 etter ett skudd som Gintautas som styrer inn. 3 minutter senere kommer Comet 2 mot 1 og Kopperud venter lenge å gjøre det selv, 0-2 etter 5 og ett halvt minutt spilt. Haugesund har en stor sjanse og pucken ligger løs på mållinja, men de får klarert den. Nygård drar på seg en utvisning og her skårer faktisk Comet i undertall, 0-3! Haugesund tar en Timeout noe som hjelper i 4 minutter så får de en utvisning, her tar det 20 sekunder før Comet øker ledelsen. Jessesen får en 2 minutter og her klarer Comet å ri det av uten mye skudd fra Haugesund. Wessel som gjør comeback etter skade, gir pucken til Høvik som får satt inn dagens femte og viser at Comet er virkelig på i dag. Haugesund får 1 utvisning for Delay of game, når det gjenstår 3 sekunder igjen av perioden får Haugesund igjen en utvisning og må starte perioden i spill 3 mot 5.

Skuddstatistikk 1.periode:

Comet 17 – Haugesund 4

2.Periode

21:09 Mål 0-6 Comet S. Rekstad (H. Kopperud)

26:18 Mål 0-7 Comet A. Høvik (H. Vaglen)

30: 56 Mål 0-8 Comet S. Rekstad (J. Sundelius)

35:34 Mål 0-9 Comet P. Gintautas

38:36 Utvisning Haugesund S. Berland 2 minutter for Interference

39:58 Utvisning Haugesund J. Råmø 2 minutter for Slashing

Comet går ut i 2. periode med 2 spillere mer og en 0-5 ledelse. På tiden 21:09 så finner Kopperud, Rekstad på bakerste å setter inn sitt første for dagen. Comet roer ned tempoet og begynner og begynner å tenke på morgen dagen. Høvik setter inn Comets syvende mål etter en retur fra keeper. Rekstad skårer sitt 2 for dagen etter en pasning fra Sundelius. Haugesund har ikke mye å komme med og Lundsten tar det som kommer. Gintautas gjør det fint igjen som han pleier og setter inn kampens niende fra nesten død vinkel. Igjen drar Haugesund på seg 2 utvisninger på slutten og igjen skal Comet spille 5 mot 3 på starten av omgangen.

Skuddstatistikk 2.periode:

Comet 19 – Haugesund 13

3.Periode

41:42 Mål 0-10 Comet J. Sundelius

44:25 Utvisning Comet J. Nipe 2 minutter for Late Hit

47:37 Utvisning Haugesund E. Kascak 2 minutter for Hekting

48:43 Mål 0-11 Comet H. Kopperud (J. Sundelius)

53:56 Utvisning Comet H. Holme 2 minutter for Hekting

55:28 Utvisning Comet J. Klang 2 minutter for Kne-Takling

56:04 Mål 0-12 Comet A. Høvik (O. Johannesen)

58:48 Mål 1-12 Haugesund P. Åman (O. Renden)

59:07 Utvisning Haugesund K. Rode 2 minutter for Hekting

Comet er overlegne akkurat som de har vært de 2 første periodene og når det er spill 5 mot 3 så og Sundelius har god tid så legger han på til 0-10. Nipe får en 2 minutter for Late Hit og Haugesund er mer i egen sone enn Comet sin. Haugesund får en 2 minutter igjen og PP er vært like bra som Kopperud i kveld og han setter sitt fjerde for kvelden. Først pådrar Holme seg en 2 minutter og 32 sekunder senere får Klang en 2 minutter, alle tror 0 ryker her, men det er heller Comet som går opp i en ledelse på 12 mål i spill 3 mot 5. Sydvold kommer alene mot mål med Høvik og etter litt klikk klakk spill og en retur setter Høvik inn det som blir Comets siste. Når det gjenstår 1 minutt og 12 sekunder reduserer Haugesund etter at Åman bare går igjennom alt og alle i Comets sone. Haugesund får en utvisning på slutten av perioden, men Comet får ikke inn ett mål til. Comet vinner kampen 1-12!