FØLG OSS:

Takk for en spennende sesong som fikk en alt for brå stopp.

Litt vemodig å sitte her å skulle takke for en sesong som tok så bokstavelig slutt.

Vi startet i august med en guttegjeng som var sultne på revansj fra å bli snytt for kvalspill av Grüner med minst mulig margin.

Sommertreningen var tilbakelagt og alle hadde gjort sin del av treningen, en spillergruppe som gledet seg til sesongstart, den var bitte litt snublende på starten. Gutta hevet seg raskt og viste frem en seiers rekke før jul som ble årets julegave til alle oss med grønt Comet hjerte.

Vi fikk muligens litt for mye ribbe til jul og årets start ble av litt ulik kaliber, men i år gav gutta seg ikke, de gav oss spenning, jubel, frustrasjon og enda mere fantastisk hockeyglede. Gutta kjempet inn mot serieslutt og fikk etter min helt objektive synspunkt en velfortjent kvalplass.

Alle vi som jobber rundt klubben og med arrangement på en eller annen måte, hadde i lengre tid forsiktig laget en plan «NÅR» vi er i kval, og hvis vi klarer det, ja for selvsagt klarer vi dette.

Og litt som en bombe i vår seiersrus sprer Covid-19 seg opp gjennom Europa og til Norge. En av de fine tingene med å bo i Halden er at verden utenfor seiler litt forbi, det er så høy hastighet på E6 att folk og virus bare kjører utenom, men denne gangen tok noen veien innom også hit.

Landet, byen vår, klubben vår er nå i en unntakstilstand, og ting har de siste ukene gått veldig fort, idrettsarrangement stoppes, skoleelever sendes hjem, arbeidsplasser stenges ned for en periode, store og små bedrifter balanserer på en line.

Vi holder pusten, hva skjer? Øker NIHF antallet lag til 12 lag? Jo men det er klart de gjør, tenker vel vi alle sammen. Før neste slag, NEI vi opprettholder antall lag og avslutter alle serier på dagen. Skuffelsen fra laget, fra styret og selvsagt deg som supporter er til å ta og føle på.

Vi skulle ha avhold årsmøte i dag, men det er nå i første omgang utsatt til 22 April, men vi må være realistiske og forvente at det kan drøye til mai. I mellomtiden jobber den nye sportskomiteen og sittende styret med å drive klubben videre og klargjøre for neste sesong.

Men vi vil takke dere alle som bidrar, rundt kamp, i garderoben, på tribunen og mellom våre kamper uten dere alle, er det ingen klubb. Nå starter «off ice» sesongen. Klubben jobber i disse dager med å forberede seg til neste sesong, og arbeidet med sponsorer er i full gang, men går av naturlige årsaker litt tregere i disse dager. Vi er også usikre på dugnader i sommer, men jobber som om de blir noe av, frem til vi vet noe annet. Vi håper på hjelp av deg, under disse dugnadene i sommer da de blir en viktig inntektskilde for klubben.

Vi trenger deg nå, spesielt i disse dager. Ta vare på deg selv, og tenk smittevern, så sees vi til høsten når sesongen starter.

På vegne av styret i Comet Elite

Tone Johansson

Foto: Sofie Kitterød

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *