09:21 Utvisning Comet D. Nygård 2 minutter for Tripping

10:43 Mål 1-1 Lørenskog K. Skjervold (S. Nielsen)

11:48 Utvisning Comet P. Gintautas 2 minutter for Late Hit

11:48 Utvisning Comet U. Cizas 2+2 for Roughing

11:48 Utvisning Lørenskog S. Nielsen 2 minutter for Roughing

11:48 Utvisning Lørenskog E. Lavik 2 minutter for Roughing

12:10 Mål 1-2 Lørenskog S. Uttakleiv (N. Andresen)

12:56 Utvisning Lørenskog P. Mejlænder Larsen 2 minutter for Albue-takling

16:41 Utvisning Lørenskog J. Hafsmoe 2 minutter for Slashing

Lørenskog legger press på Comets mål i starten, men det er Comet som går opp i ledelsen på 08:32 etter at Cizas får en Pasning fra Nipe i midtsonen, Lørenskog har gått for å bytte så Cizas kommer nesten helt alene mot keeper og gjør ingen feil, 1-0. 1 minutt senere får Nygård en 2 minutter for tripping og Lørenskog reduserer litt over minuttet senere. Først får Gintautas en 2 minutter for Late Hit så svarer Cizas med å ta tak i 2 stk noe som resulterer i 2+2 for Roughing, Lørenskog får også 2 utvisninger her med Nielsen og Lavik som begge får 2 minutter for Roughing. Lørenskog spiller 2 minutter i overtall og her virker det som Comet er overtall og har pucken mer enn Lørenskog, men når Lørenskog får pucken er de giftige og tar ledelsen i kampen, 1-2. Like etter på får Mejlænder en 2 minutter for Albue-takling. Comet er svake i PP og klarer ikke å redusere. Igjen får Lørenskog en 2 minutter og Comet får ikke inn ett mål, Lørenskog går til pause med 1-2 ledelse.

Skuddstatistikk 1.periode:

Comet 10 – Lørenskog 11

2.Periode

25:02 Utvisning Lørenskog A. Gulbrandsen 2 minutter for Hekting

25:37 Mål 2-2 Comet P. Gintautas (U. Cizas)

27:22 Utvisning Lørenskog T. Tikir 2 minutter for Late Hit

32:18 Utvisning Lørenskog K. Berg 2 minutter for Tripping

37:51 Utvisning Comet H. Kopperud 2 minutter for Slashing

2.periode svinger litt begge veier i starten, men Lørenskog får en tidlig utvisning som Gintautas utnytter til det fulle og får stått alene midt foran mål og kan sette pucken lekent i mål. Lørenskog får 3 utvisninger til denne perioden og Comet viser igjen at de ikke helt klarer og skåre i PP. Begge lag fortsetter å jobbe, men det er 2 gode keepere som hindrer at det blir flere mål i periode.

Skuddstatistikk 2.periode:

Comet 16 – Lørenskog 9

3.Periode

40:26 Mål 3-2 Comet U. Cizas (P. Gintautas)

50:16 Mål 4-2 Comet P. Gintautas (P. Andersen)

50:40 Mål 4-3 Lørenskog N. Andresen (S. Uttakleiv)

53:33 Mål 4-4 Lørenskog J. Hafsmoe (S. Nielsen)

55:25 Mål 4-5 Lørenskog K. Skjervold (J. Grønstad)

56:19 Utvisning Comet J. Sundelius 2 minutter for Tripping

59:15 Mål 5-5 Comet U. Cizas (P. Gintautas)

Comet kommer med ett helt annet trykk i 3.periode noe som lønner seg da Cizas gir Comet ledelsen etter 26 sekunder. 10 minutter senere øker Gintautas ledelsen etter ett helt nydelig dribbleraid som bare han kan best. 24 sekunder senere reduserer Lørenskog og det er liv i kampen igjen, Lørenskog utligner 3 minutter senere og går faktisk opp i ledelsen 2 minutter senere. Lørenskog har snudd kampen fra 4-2 til 4-5 på 5 minutter. Håpet ser borte ut når Comet får en 2 minutter når det gjenstår litt under 4 minutter igjen. Comet rir av det undertallet, men får ikke til så mye sjanser før en Litauisk duo dukker opp. 45 sekunder igjen så styrer Cizas inn reduseringen og kampen går til Sudden!

Skuddstatistikk 3.periode:

Comet 11 – Lørenskog 9

Sudden death

61:43 Mål 5-6 Lørenskog J. Grøndahl (M. Johansen)

Kampen går til SD og her en Lørenskog best, Comet er ikke nær pucken en gang og vinner ikke en eneste dropp. Lørenskog avgjør kampen etter 01:43 minutter ut i SD. Med det er Lørenskog seriemestere og Comet trenger 4 poeng på 2 kamper mot Haugesund borte til helgen.