FØLG OSS:

Lundsten blir i Comet

Den 23 år gamle svenske målvakten William Lundsten har signert en ny et års avtale med Comet. Keeperen kom til Comet før denne sesongen etter spill for Nyköping Gripen. Denne sesongen har Lundsten stått 33 kamper for de grønne og levert en redningsprosent på 90,7. Målvakten kommer fra Nyköping og har Nyköping HK som moderklubb. Lundsten skal også bidra som keepertrener i Comet Bredde og jobbe hos Nordsjø Ide og Design.

William Lundsten har følgende å si:
Jeg er veldig glad for at alt har gått i orden og jeg får fortsette i Comet. Comet er en klubb jeg har trives veldig bra i. Dette er på grunn av alle som jobber rundt klubben, som fører til at alt er så bra. Jeg har det også veldig bra i Halden som by. Nå skal jeg bare fortsette utviklingen min, samtidig som vi som lag skal jobbe mot GET. Store deler av stammen er med fra forrige sesong, noe som er veldig bra. Gleder meg også stort til å spille foran fansen i Halden ishall enda et år.

Martin Engebretsen er fornøyd med signeringen:
Vi har i dag signert William Lundsten på en ettårs-kontrakt. Med det er keeperplassene dekket for kommende sesong. Vi i sport er veldig fornøyde med å lande William. Sesongen som gikk bidro han til at vi var et topplag i 1.divisjon. Vi håper at William fortsetter utviklingen og vokser videre i den grønne drakten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *