FØLG OSS:

Ny sesong på Rekstad

Den norske forwarden Sander Rekstad har signert en ny kontrakt med Comet for den kommende sesongen. Rekstad kom til Comet før forrige sesong og har levert 31 poeng på 40 kamper for de grønne. 21 åringen startet sin karriere i Sparta og gjorde sine saker bra på junior nivå, dette førte til at han som 16 år tok turen over til Sverige og spill for Växjö Lakers HC. Etter 3 sesonger i Sverige gikk turen tilbake til Norge og Stjernen hvor han fikk 20 kamper for A-laget.

Sander Rekstad har følgende å si:
Jeg er glad for å signere en ny kontrakt med Comet, jeg gleder meg til å fortsette på det vi hadde i fjor. Nå skal vi til GET-ligaen. Det er en veldig bra gruppe i Comet, en fin gjeng som jobber mot det samme målet. Det er også veldig bra interesse i Halden, så det er veldig morsomt å spille for Comet.

Martin Engebretsen har følgende å si:
Veldig positivt for oss å få med Sander videre, hvert fall siden han hadde andre alternativer. Sander viste denne sesongen at han kan tilføre laget mye, spesielt i powerplay. En ung spiller med en unik “kyla” og god spilleforståelse som vi bare gleder oss til å se vokse. En god sommer med mye trening nå så tror jeg vi får se Sander bidra mer neste sesong!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *