FØLG OSS:

Skaarberg klar for Comet

Tobias Skaarberg har signert en kontrakt for 20/21 sesongen. 29 åringen fra Sarpsborg har spilt 5 sesonger for Comet tidligere. Under 17/18 sesongen valgte Skaarberg å gå til Ringerike, der har han spilt i 2 sesonger. Denne sesongen spilte Skaarberg 40 kamper og gjorde 20 poeng.

Tobias Skaarberg om signeringen:
Det føles godt og riktig å komme tilbake til Comet. Klubben viser at de satser på et opprykk og det vil jeg være med på. Jeg har spilt store deler av min seniorkarriere i Comet, så dette føles nå mer hjemme enn i Sparta. Store deler av min utvikling på seniornivå har foregått i klubben. Nå er jeg, laget, klubben og ikke minst byen klare for opprykk. En stor del av at det er morsomt å ta på seg den grønne drakten igjen er den store interessen som er i byen! Jeg gleder meg til et nytt år i Comet.

Martin Engebretsen i Sport om signeringen:
Det er godt å lande en backsignering som Tobias. En erfaren, stabil og god norsk back, som har utviklet seg mer og mer de siste årene til å bli en toveisback. Tobias er seriøs i treningen og er fortsatt villig til å utvikle seg enda mer. Og med seg siden sist vi så han i grønt har han jo også tatt med seg litt Getliga erfaring, så han vet hva som trengs av et lag i 1.divisjon for å ta steget opp.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *