FØLG OSS:

Assistenttrenerne for den kommende sesongen er på plass

Ole-Henrik Sørlie og Geir Karrestad er assistenttrenere for Comet den kommende sesongen, og vil sammen med Sune Bergman jobbe med spillergruppen. Karrestad kom inn som assistenttrener den forrige sesongen og gjorde en meget god jobb. Sørlie har de siste årene vært trener både i Comet og for Østfold kretslag. Dette er to personer som kjenner klubben veldig godt. Karrestad har signert for et år, mens Sørlie har signert 1+1.

Martin Engebretsen har følgende å si:
Det er veldig gledelig å endelig få på plass assistenttrenerne for den kommende sesongen. Det er viktig for oss at det er haldensere som kan dra kunnskapen ut av Sune Bergman, slik at den blir i klubben. Karrestad jobber skift noe som førte til at han ikke alltid kunne møte opp hver gang forrige sesong, med Sørlie på plass vil de sammen utfyller assistenttrenerjobben 100%.

Geir Karrestad har følgende å si:
Signerer fordi jeg syns det er spennende å prøve noe nytt, samt stå på andre siden av idretten. Det å se hvor mye arbeid som blir lagt ned på trenersiden og hvor mye hodebry man også får. Sesongen som var hadde både oppturer og nedturer. Vi presterte ujevnt til tider, men var aldri noe tvil på at laget var godt nok til å hevde seg mot en GET-plass. Tror også at laget hadde rykket opp! Men pga. tidlig sesongslutt, så ble det dessverre ikke sånn. Sesongen som kommer trur jeg kommer til å bli utrolig morsom. Det er en gjeng med sultne spillere, som føler at eliteserien ble frastjålet fra dem. Så de kommer til å ha en innstilling ut av en annen verden! Ser ut som vi får et slagkraftig lag, så vi bør gå for 1 plassen i divisjonen, samt opprykket denne sesongen! Blir ufattelig morsomt å få være med kommende sesong. Samarbeidet med Sune blir veldig spennende! En meget merittert trener som kan lære bort utrolig mye. Trur og håper hele klubben vil dra mye nytte av han og håper også alle tar til seg all kunnskap han besitter som en svamp! Blir artig å følge denne ferden.

Ole-Henrik Sørlie har følgende å si:
Først og fremst ser jeg på signeringen som en god mulighet å utvikle meg videre som trener. Jeg har vært innom de fleste arenaer innenfor barne- og ungdomshockey. Men dette blir min første trener jobb hvor jeg inntar senior hockey på elite nivå. Å få denne muligheten er selvfølgelig en stor tillitserklæring som jeg ønsker gjennomføre med ydmykhet, hardt arbeid og stor lojalitet ovenfor oppgaven. Videre har jeg troa på at Comet med en solid stamme hvor mange spillere har noe de ønsker revansjere kan rykke opp med god teft og flyt i spiller markedet neste sesong. Det begrunnes selvfølgelig med god grunn av nyansettelsen av Sune Bergman også. Sune var nok også en av de største grunnene til at jeg valgte å si ja til denne jobben. Her så jeg muligheten til å samarbeide med en legende av rang med en god CV, mye kunnskap og utrolig mye erfaringer som jeg kan lære av å ta med meg videre til fremtidige arbeidsoppgaver. Samtidig kommer han med hit med harde krav, god struktur og ett system som jeg er sikker på vil ta laget til nye høyder. Dette er ett samarbeid å se fram imot både for Geir-Arne og meg. Heia Comet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *