FØLG OSS:

Nygård er med videre

Dan Nygård har signert en ny et års kontrakt med Comet. Den rutinerte 34-åringen ble før denne sesongen omskolert til back og leverte 21 poeng på 40 kamper. Nygård har også vært lagets kaptein de to siste sesongene. 34-åringen fra Fredrikstad har spilt 496 kamper i GET-ligaen for Stjernen, Tønsberg, Lillehammer og Manglerud Star og står med totalt 220 poeng fordelt på 96 mål og 124 assist.

Martin Engebretsen i Sport om signeringen:
Det er viktig for oss å få med Dan videre på laget. Han gir oss erfaring og rutine, noe som kan komme godt med når det kommer kamper som betyr noe. Vi syntes at Dan gjorde en god figur på backplass i fjor, og er helt sikre på at 34-åringen kommer til å utvikle seg videre.

Dan Nygård om signeringen:
Jeg er veldig glad for å være med videre. Gleder meg stort til å snøre på meg skøytene igjen og komme i gang med en ny sesong. Sånn de to siste sesongene har endt føler jeg at noe er ugjort, så i år skal vi gå hele veien.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *