FØLG OSS:

Skriftlig årsmøte 08. juni 2020

På bakgrunn av Korona-situasjonen har NIF åpnet for bl.a. skriftlige årsmøter – les mer her, og styret i Ishockeyklubben Comet Halden Elite har derfor bestemt at metoden kan på lik linje som bredde gjennomføres på denne metoden. Styret har forespurt en nøytral ordstyrer, sittende sekretær vil fungere som referent.

Skriftlig årsmøte gjennomføres ved at reviderte årsmøtepapirer blir gjort tilgjengelig en uke før møtedato, styret har besluttet å gjøre dem tilgengelig fredag 29 mai 20, (grunnet at påfølgende mandag er pinse). Eventuelt innsigelser fra medlemmene må bli sendt til ordstyrer innen møtedatoen kl. 20:00 på epost til ordstyrer@cometelite.no
Dersom vi ikke mottar innsigelser blir årsmøtet lukket og vedtatt.
De reviderte årsmøtepapirene vil få tilført alle innstillinger, som normalt blir innstilt på et fysisk årsmøte – så som ordstyrer og innstilling til nytt styre fra valgkomitéen.

Eventuelt spørsmål om gjennomføringen og forslag til årsmøtet kan sendes inn ordstyrer@cometelite.no.
Forslag som krever behandling av årsmøtet må være innsendt innen 14 dager før møtedato (25/5).

Styret IHK Comet Halden Elite

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *