FØLG OSS:

Brandsdal klar for Comet

Den unge backen Martin Brandsdal er klar for spill i Comet. 21-åringen med Manglerud Star som moderklubb, gikk til Sverige som 16 åring. Etter 4 sesonger med hockeygymnas for Almtuna, gikk turen forrige sesong til Rimbo IF I div 2. Der leverte Martin 12 poeng på 32 kamper forrige sesong.

Martin Engebretsen har følgende å si:
Det er gledelig å få på plass Martin, en ung og seriøs norsk back som virkelig ønsker noe med hockeyen sin. Martin har gått en god skole i Almtuna og vet hva som kreves. Samtidig har vi fått tilbakemeldinger på at Martin er en veldig bra person som vi tror kommer til å passe veldig godt inn i gruppen.

Martin Brandsdal har følgende å si:
Det føles veldig bra å signere for Comet, Comet er et lag som satser og hockeyen i Halden er bra. Jeg har hørt veldig mye bra om Comet, så dette blir veldig moro. Jeg er en defansiv back som er god i egen sone og med et godt førstepass. Føler jeg også har gode ferdigheter til å bidra offensivt, med et bra skudd.
Nå gleder jeg meg bare til alt drar i gang og treffe gutta.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *