FØLG OSS:

Drakt nummer 9 fredes!

Under Cometkveld offentliggjorde merkekomitten ved Henrik Bjørneby at drakt nummer 9 skal fredes, og at Øyvind Andreassen tildeles gullmerket i klubben.

Etter 16 sesonger og over 400 kamper på Comets a-lag vil drakt nummer 9 fredes. «Niern» har alltid vært ekstremt lojal mot klubben, og det er kun den sesongen Halden ishall var stengt at Øyvind ikke har spilt for Comet. Med egen fan-klubb i form av Bingo-Banden, sang og hockeyskole oppkalt etter seg har vært et forbilde for mange unge spillere.

Selve seremonien vil skje under en utvalgt seriekamp sesongen 20/21 når samfunnet er tilbake til «normalen».

Merkekomiteens begrunnelse:
Øyvind har spilt mer enn 450 obligatoriske kamper gjennom imponerende 16 sesonger for sitt kjære Comet. En lojal og ærlig spiller, som har vært med helt tilbake til da Comet tok steget opp i eliteserien i 2004. Og etter at Comet kom på is igjen etter konkursen i 2009, var Øyvind en naturlig kaptein.

Øyvind sin karriere:

Øyvind startet opp på skøyte og hockeyskolen i 1990. Etter gode år på juniorlag kom han med på Østfold kretslag i 2001. Øyvind debuterte for a-laget februar 2003 mot Grüner. Under 07/08 sesongen vant Øyvind bronsemedalje med Comet. Etter konkursen har Øyvind vært kaptein ved flere perioder.

Merkekomiteen mener klubben er en sum av menneskene som er med. Øyvind, du er en betydelig faktor i det regnestykket.

Med det er det for komiteen og meg selv en stor glede å kunne fortelle deg at klubben har bestemt at drakt nr. 9 skal fredes – det betyr at ingen annen spiller på A-laget skal ha nr. 9 – den er din. I tillegg får du klubben gullmerke.

Hovedpersonen selv har følgende å si:
Der er helt klart en litt rar følelse, men jeg er veldig stolt. Denne utmerkelsen er vel det største man kan oppnå for en klubb. Comet har vært en stor del av livet mitt, og det er stort at jeg i fremtiden også kan være en del av klubben sin historie. Det blir kult å komme inn i ishallen på kamp, og kunne se banneren henge i taket. Man blir fort litt utenfor klubben når man legger opp, men dette vil helt klart hjelpe på at man føler seg mer hjemme i Halden ishall.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *